Andra Gogan este foarte chibzuită. În ce investește aceasta banii pe care îi câștigă

Andra Gogan este una dintre cele mai bune influencerițe de la noi. Are o mulțime de urmăritori și o duce bine și pe plan financiar. Cu toate acestea este foarte chibzuită când vine vorba de a investi bani.

14 nov. 2022, 10:39
Andra Gogan este foarte chibzuită. În ce investește aceasta banii pe care îi câștigă

Andra Gogan este una dintre cele mai bune influencerițe de la noi. Fiind tânără și femeie cu siguranță vă așteptați ca toți banii câștigați să-i investească în lucruri de firmă, respectiv genți, machiaje și pantofi. Ei bine, nu este deloc așa.

În ce investește Andra Gogan banii câștigați

Vedeta este foarte urmărită pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 940.000 de persoane, iar pe Tik-Tok se bucură de 10, 2 milioane de fani. Chiar dacă are de un succes uriaș, Andra Gogan este foarte chibzuită cu banii ei. În timp ce ea preferă să investească banii în echipamente, fratele ei preferă să investească banii câștigați în haine.

,,Ne cumpărăm chestii. Eu, dacă are succes un serial sau un film pe care îl facem, cumpăr echipament pentru următorul. Dacă are succes un concert, ea își ia haine pentru următorul spectacol”, a declarat aceasta pentru Fanatik.ro

Ei bine, cu siguranță succesul nu vine la pachet mereu cu lucruri frumoase, ci uneori e știm bine că faima are prețul ei, iar Andra a trecut și ea prin momente mai puțin plăcute, însă a reușit să treacă cu brio peste orice eșec.

,,Au fost momente și chiar le-am cerut oamenilor să-mi dea din energia și gândurile lor frumoase, dar mi-am revenit gândindu-mă că este o nouă zi și o nouă șansă să-mi trăiesc viața.Noi trebuie să fim foarte fericiți când ne trezim că suntem sănătoși, suntem bine și putem să trăim la maximum fiecare secundă. Încercăm să ne luăm energia din ce se întâmplă în jurul nostru și din activitățile pe care le facem și să ne înconjurăm de oameni faini”, a mai spus aceasta pentru Fanatik.

Cum a ajuns celebră Andra Gogan

Acum se bucură de un succes răsunător în rândul tinerilor, însă puțini își mai aduc aminte începuturile ei. Aceasta a făcut parte din trupa 5 Gang. Trupa s-a bucurat de un succes uriaș în rândul adolescenților, mai ales că printre componenții se afla și vloggerul celebru Selly, care în urmă cu un an a făcut public anunțul destrămării trupei. Fiecare dintre membrii a urmat apoi o carieră pe cont propriu așa cum este și cazul Andrei și iată că se bucură în continuare de un mare succes.