Tatăl Andrei face declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță: „Ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine.”

De ziua ei, Andra a primit zeci de urări de la cei apropiați și nu numai. Tatăl artistei a felicitat-o și a povestit despre cum vede acesta relația dintre ea și soțul ei, Cătălin Măruță.

24 aug. 2022, 09:27

Andra a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani și a fost felicitată de cei apropiați. Solistul Alexandru Mihai, tatăl artistei, i-a transmis fiicei aprecieri și gânduri bune, dar nu a ezitat să vorbească și despre cum vede el relația dintre Andra și Cătălin Măruță.

Tatăl artistei, despre relația cu Măruță: „E soțul perfect”

Tatăl Andrei declară că este foarte mulțumit, având numai cuvinte de laudă despre ginerele său și consideră că Andra a făcut o alegere foarte bună.

„Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au avut și modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a spus tatăl artistei pentru Ego.ro.

Cât despre cariera artistei, tatăl acesteia spune că a văzut sclipirea și talentul fiicei încă de la o vârstă fragedă și că el este cel de la care a moștenit această latură artistică: „Andra poate cânta toate genurile muzicale, i s-a propus să cânte muzică de petrecere, pentru bani mulți, dar mai potrivită este însă acolo unde am dus-o eu, la muzică ușoară. Mi-am dorit ca fiica mea să fie o artistă adevărată. A ajuns unde ne-am propus, dar am avut și cu ce, și cu cine, căci am avut material. Ea a moștenit pasiunea pentru muzică de la mine, dar și fratele ei este un talentat cântăreț de muzică populară.”

Andra Măruță le-a mulțumit fanilor pe contul de Facebook

Andra nu a ezitat să le mulțumească fanilor săi pentru urări, pe pagina sa de Facebook. Aceasta se simte recunoscătoare pentru comunitatea pe care a creat-o și care o susține: „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar și pentru prietenii mei din online care mă susțin necondiționat! Fie ca urările să vi se întoarcă și vouă! Vă iubesc!”

Cătălin Măruță a ținut să îi facă o urare specială soției sale, i-a mărturisit cât de mult  o iubește și că merită tot ce e mai bun și frumos pe lume: „La muți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos și bun pe lume!”, a scris acesta pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Andreea Raicu, despre lupta cu depresia: „Nu numai că eram nefericită, eram distrusă”

Citește și: Câţi bani cere Dan Ciotoi pentru o nuntă. Puţini se aşteptau la acest tarif din partea formaţiei Generic