Andra Măruţă, anunţ bomba: „Sper să ne întoarcem trei de la Paris”

Andra si Catalin Maruta au sarbatorit, pe 22 august, 6 ani de casnicie si au petrecut impreuna la Paris. Prezentatorul i-a facut sotiei sale, cadou de ziua ei de nastere, o vacanta romantica in capitala Frantei.

23 aug. 2014, 17:24
Andra Măruţă, anunţ bomba: „Sper să ne întoarcem trei de la Paris”

„Ne-am plimbat toata ziua si acum ne-am decis sa ne asezam undeva sa mancam o pizza. Au trecut foarte repede cei 6 ani de casnicie, iar daca este ceva ce regretam este faptul ca nu l-am facut pe David din prima zi in care ne-am casatorit”, a declarat Catalin Maruta pentru www.cancan.ro. Andra a recunoscut ca impreuna cu sotul ei ‘lucreaza’ la al doilea copil si vor sa se intoarca trei din Paris.

Citeşte şi ICE BUCKET CHALLENGE. Andra, reacţie FABULOASĂ după ce şi-a turnat apă cu GHEAŢĂ în cap VIDEO

A fost cea mai frumoasa surpriza din viata mea sa vin aici, la Paris. Eu n-am mai fost niciodata. M-am bucurat ca un copil de 4-5 ani. Cu David am fost in Tenerife, iar apoi a fost surpriza asta. Am zis ca venim doar noi doi, dar ne lipseste mult. Cine a zis ca nu ne facem de cap? Ne dorim sa ne intoarcem 3. Cu siguranta bunul Dumnezeu o sa ne ajute si o sa se intample asta. Cei 6 ani de casnicie au fost superbi. Nu s-a schimbat nimic si ne iubim chiar mai mult decat a aparut si David. Nu imi doresc altceva de la viata, decat sa ne inmultim”, a completat Andra.

Cătălin Măruţă, ANUNŢ pe Facebook de ziua Andrei. „Fericirea îmi este garantată. Andra mi-a spus că…”