Andra, primul anunţ după ce s-a vindecat de Covid-19. Cum au reacţionat fanii

Andra a făcut marele anunț, după ce s-a vindecat de Covid-19. Fanii artistei sunt în extaz și abia așteaptă să vadă ce le pregătește cântăreața lor preferată.

17 feb. 2021, 19:43
Andra, primul anunţ după ce s-a vindecat de Covid-19. Cum au reacţionat fanii

Andra, primul anunţ după ce s-a vindecat de Covid-19. Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu Covid-19 și în prezent se află în carantină la domiciliul lor. Cei doi soți nu s-au izolat singuri, ci împreună cu copiii lor, Eva și David. Ulterior și micuții au contractat virusul. Din fericire, însă, toți au avut simptome ușoare ale bolii.

Andra, primul anunţ după ce s-a vindecat de Covid-19

Andra le-a mărturisit fanilor că a avut dureri musculare și în gât, iar apoi și-a pierdut gustul și mirosul. „Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, a scris Andra pe Instagram.

Andra face noi mărturisiri după ce a fost infectată cu Covid-19: „Am avut dureri”

Perioada grea  atrecut, iar Andra se simte mult mai bine. Cântăreața revine cu forțe proaspete și i-a anunțat pe fani că le pregătește o surpriză în viitorul apropiat. „Surprizele pentru voi mă entuziasmează cel mai mult! Abia aștept să vă spun ce proiect pregătesc! Vă pup!”, a scris Andra. „Și noi abia așteptăm!! Surprize peste surprize. TE IUBIM/ Doamne, ce frumoasa ești! /Tot mai frumoasa esti”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pentru Andra.