Andra și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Unde e acum artista

Ultima postare a artistei a născut foarte multă vâlva în mediul online. Andra și-a făcut bagajele și a luat primul avion. Cătălin Măruță a rămas singur acasă, iar copiii au rămas în grija lui.

31 mai 2023, 14:58
Andra și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Unde e acum artista
Andra și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Unde e acum artista

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta are o comunitate uriașă de fani, care sunt alături de ea la fiecare pas. Artista este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde le dezvăluie celor care o urmăresc detalii despre viața ei de zi cu zi. Aceasta nu se ferește de ochii lumii și le arată urmăritorilor toate picanteriile.

Citește și: Femeia care îl critică pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”. Nu este Andra

Ultima postare a acesteia a făcut foarte multă vâlvă pe internet. Andra și-a făcut bagajele și a plecat în lume alături de surorile, pentru a-și îndeplini unul dintre cele mai mari vise. În tot acest timp Cătălin Măruță a rămas singur acasă cu copiii. Unde a plecat celebra artistă?

Andra a mărturisit că toată viața a visat să ajungă la un concert live al uneia dintre cele mai cunoscute cântărețe de pe glob. Este vorba despre Beyonce. Andra s-a urcat în avion și a zburat direct la Londra, însoțită de surorile sale. Se pare că au o ieșire între fete. Ele s-au distrat, au cântat și s-au bucurat de fiecare clipă din mica lor escapadă.

„Eu am multe lucruri în comun cu surorile mele, iar unul dintre ele este faptul că ne place la nebunie Beyonce!!! Așa că sunt tare bucuroasă că am fost cu Aura și cu Diana la Londra să ne îndeplinim visul de o vedea în concert. E greu de povestit ce am simtit cand a intrat pe scena!”, a scris Andra pe pagina ei de Instagram.

Cât de scumpă este casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță

Cum arată vila de un milion de euro în care locuiesc Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. S-au căsătorit la Târgu-Jiu și au împreună 2 copii, pe Eva și David. Familia Măruţă trăieşte într-un adevărat lux, într-o casă la care multă lume doar poate visa și care este situată în Pipera, aproape de Zoo Băneasa, scrie Fanatik.

Recent, fiica celor doi, Eva, a postat pe TikTok imagini cu superba vilă a familiei Măruță. Astfel, se poate observa că locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară, careare și un gazon generos.La interior, casa îmbină mai multe stiluri și există elemente ale stilului industrial, mai rece, dar și camere foarte luminoase, un perete întreg fiind din cărămidă în culori închise.

Cătălin Măruţă a profitat de spațiul oferit de casă pentru a-și amenaja un studio unde înregistrează postcast-uri. Prezentatorul de la Pro TV și-a format propriul podcast intitulat „Acasă la Măruță”, proiect de care se bucură multă lume.

Citește și: Andra rupe tăcerea despre sarcină. Bobonete a tras-o de limbă: „E normal că par gravidă”