Cum au reacţionat Andra şi Cătălin Măruţă după ce fiica lor, Eva, a fost criticată dur pentru apariţia în filmul „Tati Part-Time”. „Mi-au dat lacrimile!”

Eva Măruță, fiica în vârstă de 8 ani a celebrului cuplu Andra și Cătălin Măruță, a devenit vedeta unui nou film care a cucerit inimile publicului românesc la începutul anului 2024. "Tati Part-Time" este comedia în care micuţa joacă alături de actorul Alex Bogdan, iar producția regizată de BRomania (Matei Dima) şi Letiţia Roşculeţ a devenit liderul box-office-ului românesc, adunând deja peste 144.000 de spectatori în cinematografele din întreaga țară.

10 ian. 2024, 09:57

Andra şi Cătălin Măruţă, afectaţi după ce fiica lor, Eva, a fost criticată dur pentru apariţia în filmul „Tati Part-Time”. Succesul filmului nu a venit fără controverse. În vârstă de 8 ani, Eva Măruță a devenit ținta unor critici pe rețelele sociale. Aceste comentarii au determinat o reacție emoționantă din partea părinților, Andra și Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Irina-Margareta Nistor a tras concluzia după ce a văzut filmul „Tati part-time”, cu Eva Măruță: a fost copilul „împins de la spate”?

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”. Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii. Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau sa-i multumesc ca a vazut filmul!”, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.

„Da, recunosc că atunci când am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil părinții mă înțeleg”, a comentat Andra.

„Tati Part-Time” este filmul în care Eva Măruţă joacă alături de actorul Alex Bogdan. Comedia este regizată de BRomania (Matei Dima) şi Letiţia Roşculeţ. Producţia a fost lansată în toate cinematografele din ţară la începutul anului viitor, în data de 2 ianuarie, și urmăreşte relaţia dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan („Haita de acţiune”, „Mangaliţa”, „Mondenii”) şi fina lui, Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă. Comedia cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale a adus deja peste 144.000 de spectatori în sălile de cinema din întreaga ţară, aflându-se pe primul loc în box-office-ul românesc.