Andra şi Mihaela Rădulescu, despre sezonul 11 al emisiunii „Romanii au talent”. Dialog savuros în direct la tv VIDEO

Smiley și Pavel Bartoș au prezentat o ediţie a emisiunii "La Măruță" şi au avut și invitați pe măsură. Mihaela Rădulescu a intrat în direct din Coasta de Azur, iar Andra și-a făcut apariția în cadru, alături de Cătălin Măruță.

08 feb. 2021, 11:37
Andra şi Mihaela Rădulescu, despre sezonul 11 al emisiunii „Romanii au talent”. Dialog savuros în direct la tv VIDEO

Andra şi Mihaela Rădulescu au comentat şi prima ediţie din sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent”. Smiley și Pavel Bartoș au precizat care este diferența dintre acest sezon și cele anterioare.

Andra şi Mihaela Rădulescu, despre sezonul 11 al emisiunii „Romanii au talent”

„Mi-era așa un dor de voi, mă bucur cum s-a schimbat ceva, ca ai luat lecții de la Pavel, care e tată de fete. În sfârșit ai șansa sa îl ajungi pe Pavel din urma la toate capitolele. Cât despre Maruta, el e tot timpul la zi cu ce se întâmpla, de data asta e cel mai virusat. Andra nu are voie să fie virusata, ca ea trebuie să fie pe scena sa cânte. Am mare încredere în Gina, vreau sa îl rog pe Maruta și trebuie sa stea departe de Andra, ca ea trebuie să fie în juriul Romanii au talent. Ce față de tata ai!”, i-a transmis Mihaela Rădulescu lui Smiley.

Mihai Petre s-a reprofilat după ce a fost înlocuit la „Românii au talent”

„Salutare, colegii mei, mai e foarte puțin pana începe noul sezon la Romanii au talent, anul asta stau acasă și ma uit la emisiune. Am totuși ceva emoții”, a mărturisit Andra.

„Trebuie sa vedem partea buna buna a lucrurilor, ne-am întâlnit acum. Și eu am prieteni care sunt bolnavi. Să ne bucuram ca Smiley o să fie tata”, a intervenit Mihaela Rădulescu.

„Cea mai mare diferenta este ca in sezonul asta nu mai avem publicul ala, o sa ii avem pe un ecran imens, diferenta dintre numere este foarte mare, pentru ca sunt oameni care au crescut, unii chiar conceputi in timp ce se uitau la Romanii au talent. Dar intotdeauna pe pauza publicitara. Stiau cum sa si gestioneze timpul”, a declarat Smiley.