Andra şi Smiley, cei mai bine plătiţi cântăreţi la nunţi: Care sunt tarifele vedetelor

Vedetele autohtone întorc banii cu lopata. Ca să cânte la nunţi, onorariile lor ajung şi la 7.000 de euro pentru doar o oră de program. Sumele diferă însă în funcţie de artist şi de durata prestaţiei. Andra, Smiley, Connect-R şi Antonia sunt printre cei mai bine plătiţi cântăreţi, spun cei de la gândul.info, care au făcut publică o listă secretă cu tarifele artiştilor.

25 feb. 2014, 07:32
Andra şi Smiley, cei mai bine plătiţi cântăreţi la nunţi: Care sunt tarifele vedetelor

Andra este printre cei mai căutaţi artişti pentru nunţi, dar şi printre cei bine plătiţi. Pentru 50 de minute de program, Andra are un onorariu de 6.000 de euro. Există şi posibilitatea ca artista să cânte mai mult de o oră, dar atunci preţul creşte considerabil.

Smiley conduce detaşat în topul onorariilor. Pentru un program de 50 de minute, cântăreţul cere nici mai mult, nici mai puţin de 7.000 de euro.

Cei care sunt fani Connect-R şi vor să-l audă cântând la nunta lor se pot considera norocoşi. Pentru 4.300 de euro, cântăreţul pregăteşte un program muzical care ţine toată noaptea

Mai modestă, Antonia cere doar 2.300 de euro, dar nu cântă mai mult de o oră.

Artiştii au deja agenda plină şi au cântări programate până pe 1 noiembrie, mai scriu cei de la gandul.info. Iar o parte din bani i-au încasat deja, fiindcă percep un avans de 15% din suma totală.