Andreea Antonescu, anunţ surprinzător despre divorţ. „La noi nu e problema de partaj”

Andreea Antonescu (38 de ani) încearcă de mai bine de un an să divorțeze de soțul ei, Traian Spak. Vedeta a anunțat despărţirea dintre ea și soțul său, stabilit în America, la sfârșitul anului 2019.

04 feb. 2021, 17:10
Andreea Antonescu, anunţ surprinzător despre divorţ. „La noi nu e problema de partaj”
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, anunţ incredibil despre divorţ. Vedeta nu poate să divorţeze deoarece soţul ei a tot amânat venirea în România, la notar, pentru a oficializa despărţirea.

Andreea Antonescu, anunţ surprinzător despre divorţ

Traian Spak și-a dorit să se împace cu Andreea Antonescu, însă artista nu a mai dat înapoi. Ulterior, pandemia a încurcat și mai rău divorțul celor doi, în ciuda faptului că eunu au nimic de împărțit la partaj, deoarece au semnat un contract de separe a bunurilor chiar din timpul căsătoriei.

„Mi-aș fi dorit să mergem aici, în România, la notar, dar s-a tot amânat. Odată cu pandemia, el nu a mai putut să ajungă în țară. Noi am făcut din timpul căsătoriei un contract de separare de bunuri, așa că la noi nu e problema de partaj. Ce a fost al meu, obținut din munca mea, a rămas al meu, ce a fost al lui, a rămas al lui”, a declarat Andreea Antonescu, la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Şoc în showbiz! Andreea Antonescu a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Iaşi

Andreea Antonescu s-a căsătorit cu Traian Spak în 2011, timp în care cei doi au devenit părinții unei fetițe, Sienna, în vârstă de 9 ani. Motivul pentru care ar fi decis să pună punct relației este distanța, deoarece bărbatul s-a mutat în America, unde și-a pus pe picioare propria afacere, iar artista a fost dornică să-și ducă mai departe cariera muzicală în România. „Traian nu a mai venit în România de doi ani. El a încercat o împăcare, poate de aia nu a venit la notar înainte de pandemie. La noi nu a mers să mai avem o relație la distanță. 10 ani ne-am chinuit așa. El statea foarte mult în State, eu aveam treabă multă în România. E omul cu care mi-am împărțit viața timp de 14 ani”, a mai declarat Andreea Antonescu.


loading...
Partenerii noștri