Andreea Antonescu, cu inelul la vedere pe internet. Și-a refăcut vedeta viața amoroasă după ultima decepție?

Andreea Antonescu și-a surprins fanii, după ce s-a afișat pe internet cu un zâmbet larg și un inel pe deget. Vedeta a transmis și un mesaj care lasă loc de interpretări. Urmăritorii acesteia s-au sesizat imediat.

26 sept. 2023, 23:43
Andreea Antonescu, cu inelul la vedere pe internet. Și-a refăcut vedeta viața amoroasă după ultima decepție?
Andreea Antonescu, cu inelul la vedere pe internet. Și-a refăcut vedeta viața amoroasă după ultima decepție?

Andreea Antonescu și-a refăcut viața amoroasă? Este întrebarea aflată pe buzele tuturor, mai ales după ce s-a afișat pe internet cu un zâmbet larg pe față și cu un inel strălucitor pe deget. Urmăritorii cântăreței au luat la puricat și mesajul care a însoțit imaginea publicată. Să fie vorba despre un nou cuplu în showbiz?

Citește și: Dieta banală cu care Andreea Antonescu a slăbit după naştere. Cum se menţine la 40 de kilograme şi la ce aliment a renunţat definitiv

Andreea Antonescu și-a etalat inelul. Să se fi îndrăgostit din nou?

Jumătatea trupei Andre radiază de fericire. Mamă a două fetițe superbe și pe val în ceea ce privește cariera muzicală și de televiziune, Andreea Antonescu se consideră o femeie împlinită. Nu a avut, însă, foarte mare noroc în viața amoroasă. După separarea de Victor Vrînceanu, tatăl fiicei sale mai mici, cântăreața s-a axat pe creșterea copiilor, însă pare că s-a reorientat și spre viața personală.

Ultima fotografie postată de aceasta pe rețelele de socializare o înfățișează într-o stare foarte bună, cu un zâmbet larg pe față, ceea ce denotă fericire, dar și cu un inel strălucitor pe degetul inelar, pe care și l-a etalat cu mândrie. Internauții nu doar că au lăudat-o pentru cât de frumoasă este, ci au și întrebat-o care este secretul din spatele bijuteriei.

„Am puterea de a-mi rescrie povestea. Mereu”, a scris Andreea Antonescu, în postarea de pe Instagram.

Au apărut și zvonuri privind o posibilă relație dintre Andreea Antonescu și Cătălin Bordea, mai ales după ce acesta s-a despărțit de soția lui, Livia. Andreea Antonescu, aflată și ea într-o perioadă dificilă după despărțirea de tatăl fiicei sale, i-ar fi trimis mesaje lui Cătălin Bordea în miez de noapte, în încercarea de a face posibilă o apropiere romantică. Cu toate acestea, se pare că Bordea s-a simțit copleșit de discuțiile referitoare la fostul iubit al Andreei, Victor Vrînceanu. Văzând cum evolua situația, Bordea ar fi renunțat la ideea unei relații romantice cu cântăreața.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, potrivit Click.ro.

Andreea Antonescu a reacționat, spunând că nu este adevărat ce a declarat Cătălin Bordea în ceea ce privește apropierea lor. Ba mai mult, se simte dezamăgită de comportamentul comendiatului, pe care l-a abordat în scop prietenesc.

„Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

Citește și: Victor Vrînceanu răspunde acuzaţiilor pe care i le-a adus Andreea Antonescu. „Iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ”