Andreea Antonescu, declaraţie-şoc în plin val 4 de pandemie! „Libertatea nu există, este doar în cântece și în visurile noastre”

Andreea Antonescu a vorbit despre începuturile ei în carieră, dar şi despre pandemia care a învățat-o să aprecieze și mai mult ce are.

17 sept. 2021, 16:34
Andreea Antonescu, declaraţie-şoc în plin val 4 de pandemie! „Libertatea nu există, este doar în cântece și în visurile noastre”

Andreea Antonescu, declaraţie-şoc! „Libertatea nu există, este doar în cântece și în visurile noastre”. Prezentă la Untold și la distracție, Andreea Antonescu a oferit un interviu special pentru Pro TV.

Andreea Antonescu, declaraţie-şoc!

Vedeta și-a amintt de începuturile ei în carieră, de perioada în care mergea cu elicoperul la concerte ca să ajungă la toate, „nu de fițe”, dar a vorbit și despre pandemia care a învățat-o să aprecieze și mai mult ce are. În plus, a făcut glume legate de piesele care au făcut-o celebră.

Andreea Antonescu a trecut prin clipe cumplite. Vedeta şi-a revenit cu greu: „A intrat peste mine în casă, cu un cuțit”

„Nu sunt foarte liberă la Untold! Mi-ar fi plăcut să fiu mai liberă, dar nu am cum, pentru că fratele meu e lângă mine și trebuie să rămână lângă mine înainte de orice. Apoi este un bun prieten care este cu ochii pe mine! Așa că nu cred că o să fiu vreodată liberă la Untold, dar promit să anunț. Da, libertatea nu există, poate doar în cântece, în visurile noastre”, a spus Andreea Antonescu.