Andreea Antonescu, dezvăluiri-bombă despre Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Să aibă o viață frumoasă”

Andreea Antonescu a dezvăluit ce relație are acum cu Victor Vrînceanu, tatăl cel de-a doua fetițe a ei, de care s-a despărțit recent.

11 mai 2023, 00:02
Andreea Antonescu, dezvăluiri-bombă despre Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Să aibă o viață frumoasă”
Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale

Andreea Antonescu spune că, în ciuda despărțirii, cei doi se înțeleg foarte bine și se consultă mereu când vine vorba de fetița lor.

„Cu Victor mă înțeleg bine, ne sfătuim în tot ceea ce o privește pe bebelina! Scopul amândurora este că iubita noastră să fie fericită și să aibă o viață frumoasă.” , a declarat Andreea Antonescu, pentru Click.ro.

Citește și Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, la doar două luni după ce s-a despărțit de tatăl copilului său. Imagini neașteptate!

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au fost împreună doi ani și au făcut și un copil care s-a născut în urmă cu cinci luni. Cei doi s-au despărțit la două luni de la nașterea fetiței lor, din cauza nepotrivirii de caracter, dar au rămas în relații bune. Așa cum au mărturisit și ei, au încercat să salveze relația, dar și-au dat seama că nu e posibil.

„Bineînțeles că am crezut de fiecare dată în fiecare poveste pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct. A face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie sau a face planuri de o lună, două, trei cu omul respectiv. Bineînțeles că am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar, în momentul în care realizezi că nu sunt soluții, cel puțin pe moment, nu ai alternative”, a declarat Andreea pentru ego.ro.

Citește și Andreea Antonescu surprinde. Cântăreața nu respinge scenariul împăcării cu jurnalistul pe care l-a făcut tată

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu tatăl Siennei

Andreea mai are o fetiță din relația cu Traian Spak. Sienna e adolescentă, iar în prezent se află la foarte mare distanță de mama ei. Aceasta studiază în Statele Unite ale Americii, iar Andreea Antonescu este sfâșiată de dorul constant. Mai mult, cântăreața a mărturisit că, ultima oara când au vorbit la telefon, nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Cu toate acestea, vedeta încearcă să se țină tare pe poziții și să fie puternică, deoarece realizează că acest sacrificiu este extrem de important pentru viitorul fiicei ei.

Andreea Antonescu a dezvăluit recent cum se înțelege în prezent cu Traian Spak, tatăl fiicei ei. Cântăreața susține că între ei doi este o relație foarte strânsă de prietenie și că acesta este mereu alături de ea, atât în momentele bune, cât și în momentele grele.

”Traian îmi este în continuare unul dintre cei mai buni prieteni, se bucură pentru reușitele mele, e trist dacă am momente mai grele, dar mă susține mereu”, a spus  Andreea Antonescu, conform  Viva.