Andreea Antonescu, lux și opulență la botezul fetiței sale. Cântăreața a ales deja meniul pentru petrecere: „Arată totul foarte bine”

Andreea Antonescu, lux și opulență la botezul fetiței sale. Cântăreața are totul pus la punct pentru ziua cea mare, când micuța Venice Victoria va fi creștinată. Evenimentul are loc sâmbătă, 24 iunie, într-o locație superbă din Pădurea Snagov, iar meniul va fi unul cu bucate bine alese.

24 iun. 2023, 09:44
Andreea Antonescu, lux și opulență la botezul fetiței sale. Cântăreața a ales deja meniul pentru petrecere: „Arată totul foarte bine”
Andreea Antonescu, lux și opulență la botezul fetiței sale

Andreea Antonescu, lux și opulență la botezul fetiței sale. Vedeta este extrem de fericită cu noul membru al familiei, micuța Venice Victoria, care îi bucură fiecare zi. A așteptat întorcearea Sienei, fiica cea mare a artistei, din America și s-a pregătit minuțios pentru creștinarea mezinei.

Citește și: Andreea Antonescu, dată din nou în judecată! Vedeta nu și-a plătit factura la curent și a ajuns în fața instanței

Andreea Antonescu, lux și opulență la botezul fetiței sale

Cântăreața a trimis deja și invitațiile pentru botez și a mers să facă degustarea bucatelor care vor fi puse pe mesele celor prezenți la petrecere. Tortul a fost de asemenea ales, va fi compus dintr-un amalgam de arome, fisticul fiind ingredientul principal. Peste 10 variante de tort a degustat Andreea Antonescu pentru a se asigura că invitații vor fi încântați.

Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost de degustat mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din start.

Fiind o împătimită a dulciurilor, din cele 10 sau 12 variante care mi-au fost trimise pentru alegerea tortului, am dorit spre degustare 7 dintre ele și cu greu, cu greu, am reușit să aleg una singură și aceea a fost Tort Pistachio Flavor!”, a povestit Andreea Antonescu, pe Instagram.

În meniu vor fi preparate precum: tartar de somon cu icre tobiko și susan, mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță, roast beef cu sos aiolo cu capere, creme royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete sau mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciuto.

Pe lângă toate aceste specialități, nu vor lipsi nici bucatele tradiționale ca sarmalele învelite cu foi de viță de vie, servite cu bacon, mămăligă și ardei iute. De asemenea, se va putea mânca și mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe.

Fiind o fire tipicară, zodia Fecioarei, și plăcându-mi să am în detaliu totul stabilit, am degustat și meniul. Arată totul foarte bine și mi-a plăcut la maxim, eu aș fi mâncat dar nu am mai avut timp pentru că trebuia să ajung la o altă întâlnire”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.