Andreea Antonescu și tatăl fiicei ei, Traian Spark, divorțează. Artista e însărcinată pentru a doua oară

Andreea Antonescu urmează să divorțeze de tatăl fiicei sale. Artista e însărcinată în patru luni și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Până atunci, însă, are în plan să se despartă de soțul ei, Traian Spark, și în acte.

16 aug. 2022, 16:46
Andreea Antonescu și tatăl fiicei ei, Traian Spark, divorțează. Artista e însărcinată pentru a doua oară

Andreea Antonescu va avea copil cu prezentatorul tv Victor Vrânceanu. După ce a trecut printr-o perioadă grea în căsnicia cu Traian Spark, în curând cei doi vor merge, în sfârșit, pe drumuri separate și își vor vedea mai departe de viață.

Atunci când a aflat că Andreea Antonescu e însărcinată cu noul ei iubit, Traian Spark s-a întors în România ca să divorțeze de artistă. Au ajuns la o înțelegere, iar omul de afaceri a acceptat să se departă de ea și în acte.

„Traian vine luna viitoare în România. El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui. Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă. Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită. Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani.’, au declarat surse din anturajul celor doi.

Andreea Antonescu și Traian Spark s-au căsătorit în 2011, iar după șapte ani de căsnicie au decis să meargă pe drumuri separate. Cântăreața a revenit în România alături de fiica ei, Sienna.

A reușit să-și refacă viața, iar acum e în culmea fericirii. De aproape un an este împreună cu jurnalistul Victor Vrânceanu și așteaptă să devină părinți.

Citește și Primele imagini cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu la America Express. Cum au fost fotografiate

Citește și Ele sunt toate vedetele care pleacă în aventura America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, printre norocoși