Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni”

Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia. Cântăreața și comediantul au fost colegi în America Express, acolo unde s-a legat o relație de prietenie între ei. Deși au fost rivali, artita a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care o au, de fapt, cei doi.

21 aug. 2023, 20:15
Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni”
Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea

Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia. Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cântăreața a primit foarte multe mulțumiri din partea comedianților, aceștia din urmă mărturisind că vedeta le-a fost alături în momentele dificile, atât în cadrul emisiunii, cât și ulterior.

La rândul ei, artista i-a mai spus că știe cât de dificile sunt astfel de încercări în viața fiecărui om, tocmai de aceea și-a dorit să îl susțină și să fie o prietenă adevărată pentru el.

Citește și: Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni”

Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia

Cătălin Bordea: Eu trebuie să îți mai mulțumesc, în același timp, pentru că ai fost alături de mine și în perioada asta care încă nu s-a terminat.

Nelu Cortea: Ce perioadă, iartă-mă, despre ce vorbim?

Cătălin Bordea: „Dinvonț”, „dinconț”( n. r.: divorț). Cum se numește ăla când te lua soția? 

Andreea Antonescu: Lecție de viață!(…) Da, știi că am făcut-o cu tot sufletul și nu mă așteptam vreodată ca tu să vrei să menționezi chestia asta la voi în podcast și apreciez la maximum.

Știi că indiferent de orice, am fost acolo pentru că am simțit să fiu acolo și știu cât de grele sunt anumite perioade din viața fiecăruia… și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine, mai ales atunci.

Am ales tocmai datorită chimiei care a fost între noi și a faptului că am descoperit că sunteți niște oameni foarte buni.  Am ales să fiu acolo, un umăr pe care să te poți sprijini dacă ai nevoie!