Andreea Bălan a făcut marele anunţ: „Îmi vine să plâng. Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream”

Andreea Bălan le-a dezvăluit fanilor săi cum a fost surprinsă de către partenerul de viață. Victor Cornea nu este deranjat de diferența de vârstă dintre ei.

23 aug. 2023, 23:16
Andreea Bălan a făcut marele anunţ: „Îmi vine să plâng. Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream”

Andreea Bălan pare că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta este, în sfârșit, împlinită pe toate planurile și pare că Victor Cornea îi oferă toată dragostea și afecțiunea la care diva a visat dintotdeauna. Mai mult, sportivul se implică destul de serios și în creșterea fetițelor sale, lucru care a impresionat-o peste măsură pe artistă. În timp ce venea acasă, Andreea Bălan și-a surprins într-un videoclip spontan fetițele alături de iubitul său pe stradă, unde bărbatul le învăța pe micuțe să meargă pe bicicletă.

Andreea Bălan, diagnostic crunt din partea medicilor: „Am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă”

„Doamne, trăiesc cea mai mare fericire, vă jur. Uitați-vă. Victor e pe stradă cu fetele, sunt cea mai fericită. Așa ceva nu am crezut că o să trăiesc. Iubiții mei, îmi vine să plâng.”, a spus Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Victor Cornea nu este deranjat de diferența de vârstă dintre ei

Chiar dacă până acum le-au arătat tuturor cât de mult se iubesc, oamenii au ridicat destul de multe semne de întrebare cu privire la diferența de vârstă dintre aceștia, care este una destul de mare. Cu toate acestea, cei 10 ani care îi despart par că nu îi deranjează deloc pe îndrăgostiții care consideră că iubirea nu ține cont de nicio cifră.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Cât costă vila de lux în care locuiește Andreea Bălan. Imobilul din Pipera are o curte de 500 de metri pătrați, trei locuri de parcare și o spălătorie proprie

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan își exprima și ea recunoștința cu privire la noul partener de viață, care a venit la peste 3 ani de la divorțul de George Burcea. Chiar dacă fostul soț și-a refăcut aproape imediat viața după divorț alături de Viviana Sposub, de care s-a și despărțit recent, vedeta a așteptat ceva mai mult până să-și găsească sufletul pereche.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.