Andreea Bălan a fost la un pas să se „păruiască” cu Alexandra Pavel, AMANTA lui KEO

Cine are impresia că nu se cunosc, se înşală. Andreea Bălan şi actuala presupusă iubită a lui Keo au fost la un pas de a se părui. Andreea a fost extrem de deranjată de faptul că Alexandra Pavel a sărit în braţele lui Keo, în culisele unui spectacol.

15 apr. 2014, 13:03

Incurcate sunt itele iubirii, mai ales atunci cand cele doua persoane implicate sunt celebre si nelinistite, iar pe deasupra o a treia persoana isi baga „coada”, scrie cancan.ro. Este cazul lui Keo si al Andreei Balan, care au avut o relatie de aproape opt ani, terminata in urma cu doar cateva saptamani.

Citeşte şi Adevăratul motiv al despărţirii dintre Keo şi ANDREEA BĂLAN. Mesaj edificator pe Facebook

Oficial, cel putin. Nici nu au anuntat bine ca nu mai formeaza un cuplu, iar Keo a si fost cuplat de gurile rele cu o blonda voluptuoasa, Alexandra Pavel, caruia cantaretul ii compune melodii.

Daca interpretul neaga orice fel de legatura cu Alexandra, blondina tace si lasa loc de interpretari. Cu toate acestea, surse din anturajul celor doi sustin ca tanara este amorezata de multi ani de Keo, iar Andreea Balan stie acest lucru. Ba, mai mult, in urma cu trei ani, fosta si actuala presupusa iubita a artistului au fost la un pas sa se ia la bataie.

Citeşte şi Cui trimite Andreea Bălan „BEZELE” după despărţirea de Keo. „Mi-e scârbă…”

„Eu nu cred ca fata este este cu Keo. Ea il place pe Keo de multi ani, este fanul lui numarul unu. Se dadea la el ori de cate ori se intalneau pe la cate un concert. Este drept ca si el mai glumea cu ea, ca na, doar e barbat, dar nimic mai mult. Nu isi risca el relatia cu Andreea pentru o noapte cu o pustoaica. Tin minte un episod petrecut acum vreo trei ani. Eram la un concert, iar Alexandra i-a sarit in brate lui Keo. Andreea a vazut toata scena si a tras-o la raspundere pe rivala ei. Au avut un schimb de replici taioase si nu cred ca mai aveau mult pana sa se paruiasca”, a spus un martor la incident.