Andreea Bălan a mers degeaba la Wimbledon. Iubitul vedetei, trimis acasă fără să joace! Ce s-a întâmplat la Londra

Andreea Bălan (39 de ani) l-a însoțit pe noul ei iubit, Victor Cornea (29 de ani), la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care a început luni. Din păcate, tenismenul nu va juca la competiția de la Londra.

06 iul. 2023, 16:10
Andreea Bălan a mers degeaba la Wimbledon. Iubitul vedetei, trimis acasă fără să joace! Ce s-a întâmplat la Londra
Andreea Bălan a mers degeaba la Wimbledon. Iubitul vedetei, trimis acasă fără să joace

Andreea Bălan a mers degeaba la Wimbledon. „Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a anunţat artista zilele trecute. Mai mult, în așteptarea primului meci al lui Victor Cornea, Andreea Bălan a respectat tradiția la Wimbledon, delectându-se cu tradiționalele căpșuni care se pot servi la orice pas în complexul londonez.

Citeşte şi: Ce relaţie există între Andreea Bălan şi mama lui Victor Cornea. Cele două s-au aflat faţă în faţă, prima reacţie a artistei

Din păcate pentru cei doi, tenismenul român a avut ghinion, partenerul său de dublu, sârbul Dusan Lajovic, retrăgându-se din cauza unei probleme medicale, înaintea duelului cu una dintre cele mai valoroase perechi din lume, Santiago Gonzalez (Mexic) și Edouard Roger-Vasselin (Franța). Astfel, Victor Cornea – Dusan Lajovica fost înlocuită pe tablou cu dublul francez Quentin Barrere – Gregoire Halys. „Până anul viitor”, a fost mesajul celor doi îndrăgostiți distribuit pe rețelele sociale.

Sârbul a declarat forfait din cauza unei accidentări ușoare, după ce a fost învins în primul tur la simplu, scor 5-7, 7-6, 6-2, 6-2, de britanicul Jan Choinski. Dacă ar fi continuat să joace la dublu, sârbul își putea pune în pericol următoarea perioadă competițională, astfel că, în situația dată, sârbul a luat cea mai înțeleaptă decizie.

Citeşte şi: Carmen Harra face praf noua relaţie „toxică” a Andreei Bălan: „Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt”

Totuşi, pentru că se aflau oricum la Londra, Andreea Bălan și Victor Cornea au asistat pe arena centrală la omagiul grandios adus lui Roger Federer, dar și la partida campioanei de anul trecut, Elena Rybakina.