Andreea Bălan a născut. Iată prima imagine cu micuţa. Fanii sunt încântaţi: O fotografie care valorează mai mult decât o mie de cuvinte

Andreea Bălan a născut duminică. Cântăreaţa a devenit mămica unei fetiţe sănătoase. Micuţa care va primi numele Ella a avut 3,245 kilograme, 49 de centimetri la naştere şi a primit nota 10. Artista a postat şi prima fotografie cu bebeluşul, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară.

09 oct. 2016, 10:35

Andreea Balan a postat pe pagina sa de Facebook prima fotografie cu micuta Ella.

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea„, a scris artista pe reteaua de socializare.

In doar cateva zeci de minute de la postare, fotografia a strans peste 31.000 de like-uri. Nici comentariile fanilor nu au intarziat sa apara: „Sa iti traiasca printesa, Andreea. Asteptarea a luat sfarsit si ai intalnit-o si ai strans-o la piept. Stiu cum este pentru ca acum o luna si eu am nascut o fetita„, „O fotografie care valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Felicitari!”, „Sa va bucurati de ea! Sanatate!„, „Felicitari, Andreea! Sa fiti sanatoase si fericite, minunea mica sa creasca, precum in basme, iar tu sa te bucuri de copila, sa aiba noroc si minte, frumusete sigur o sa aiba! Dumnezeu sa va ocroteasca pe amandoua!„, „Sa-ti traiasca, impreuna cu tati sa va bucurati in orice secunda de ea si sa-i daruiesti din norocul, frumusetea, talentul si seriozitatea ta„, „La multi ani! tie si bebelusei„, „Felicitari mami! Sa te bucuri de aceasta minune frumoasa. E cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu!„.

Citeşte şi Andreea Bălan a născut o fetiţă de nota 10