ANDREEA BĂLAN a răbufnit: „Dacă Misty acceptă să fie amantă în continuare, NU POATE mai mult”

Andreea Bălan recunoaşte că este în continuare extrem de dezamăgită, dar îşi vede mai departe de viaţa ei, ceea ce este normal. Este o cântăreaţă de succes, o femeie frumoasă şi sexy şi are toată viaţa înainte şi nu vrea să mai ştie nimic de fostul ei iubit, care ar fi în continuare alături de Misty.

16 mai 2014, 09:37

Andreea Bălan este convinsă că după lovitura primită din partea lui Keo, cel care i-a fost familie timp de opt ani de zile, viaţa îi va oferi şi surprize frumoase. „Keo a fost familia, a fost visul meu, o iubire profundă, dar cred că doar eu credeam în relaţie, în iubirea în doi. Dar eu cred în continuare că o să am ce vreau de la viaţă, pentru că sunt un om bun şi nu-mi place să-mi bat joc de cineva”, a spus Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Citeşte şi Misty, cu ochii în LACRIMI, după ce s-a despărţit de Keo, iubitul Andreei Bălan

Cât despre faptul că fostul ei iubit, cel care spera să fie tatăl copilului ei, ar avea în continuare o relaţie cu Misty, Andreea susţine că cine se aseamănă se adună, iar cei doi dau dovadă de slăbiciune.

„Este foarte trist dacă accepţi în continuare să fii amanta. Minciuna are picioare scurte, adevărul iese întotdeauna la iveală şi fiecare îşi clădeşte fericirea aşa cum doreşte şi fiecare se mulţumeşte cu cât poate. Dacă aşa îşi doreşte atâta are, mai mult înseamnă că nu poate. Puterea unui bărbat constă în cât de bună sau frumoasă şi inteligentă este femeia de lângă el. Bărbatul este puternic în momentul în care are o femeie puternică lângă el. Nu pot să spun decât că cine se aseamănă se adună şi se potrivesc. Asta este concluzia la care am ajuns acum. A fost o relaţie frumoasă, dar s-a terminat într-un mod foarte urât”, a spus Andreea Bălan. 

Citeşte şi Păruială între blonde: Cum a „smuls” Andreea Bălan de la Misty secretul infidelităţii lui Keo

Cântăreaţa susţine că motivul pentru care a acceptat să vorbească în public despre lovitura din viaţa ei a fost acela de a fi un exemplu pentru femeile care trec prin acelaşi lucru. ” Am acceptat să vorbesc despre asta pentru a da un exemplu femeilor care trec prin aceleaşi probleme. Vreau să le spun că trebuie să fie independente atât fianciar, cât şi emoţional. Cât timp o femeie este independentă financiar şi emoţional va obţine de la viaţă numai lucruri frumoase”, a mai spu Andreea Bălan, scrie libertatea.ro