Andreea Bălan abia A NĂSCUT, dar a primit deja o veste îngrijorătoare despre BEBELUŞ

Andreea Bălan a născut, luni, o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Maria Clara. Semnificația numelui ar putea să îi aducă probleme copilei, potrivit site-ului semnificatia-numelui.net.

04 mart. 2019, 15:49
Andreea Bălan abia A NĂSCUT, dar a primit deja o veste îngrijorătoare despre BEBELUŞ

Veste proastă pentru Andreea Bălan, imediat după ce a născut. Semnificația numelui ales pentru fetița abia venită pe lume induce îngrijorări pe termen mediu și lung.

„O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Și o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite”, anunța cântăreața înainte de a naşte.

Andreea Bălan, amendată drastic de şefii de la TV după ce a rămas gravidă. Ce greşeală a făcut vedeta

Totuși, potrivit semnificatia-numelui.net, numele ar putea să nu fie de bun augur. Pagina oferă informații tulburătoare despre persoanele care poartă această denumire: „Clara are o personalitate dublă, fapt ce îi dezorientează pe cei din anturajul său. Posedă o natură neliniștită și nervoasă, aproape de angoasă uneori. Însă Clara este în egală măsură extrem de activă, dinamică, vrea să le lase celor din jur impresia că este o femeie puternică. Neliniștile și slăbiciunile și le ascunde cu măiestrie sub o carapace, se protejează. Trece extrem de rapid de la entuziasm la depresie, are obiceiul să dramatizeze totul, amplificând teribil momentul prezent. Această trăsătură de caracter o face neînțeleasă în ochii celorlalți, să fie considerată capricioasă și excesivă când, în realitate, Clarei îi este greu să stăpânească aceste două tendințe incompatibile”.