Andreea Bălan, atac dur la adresa lui Cheloo! Ce i-a transmis artista rapperului român: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”

La nu mai puțin de 20 de ani după ce trupa Paraziții a lansat melodia „Playback”, care ironiza majoritatea artiștilor din România, Andreea Bălan i-a întors moneda. Iată ce replici acide i-a adresat jumătatea blondă a trupei Andre.

15 mai 2023, 13:41
Andreea Bălan, atac dur la adresa lui Cheloo! Ce i-a transmis artista rapperului român: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”
Andreea Bălan, atac dur la adresa lui Cheloo! Ce i-a transmis artista rapperului român: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”

Andreea Bălan și-a făcut bine temele, iar apoi s-a prezentat la iUmor cu un roast de senzație. Artista nu a iertat nimic și a aruncat în stânga și în drepta cu cele mai acide replici din repertoriu. Bineînțeles, că rapper-ul din juriu, Cheloo, nu a fost sub nicio formă iertat. Cântăreața și-a adus aminte perfect de melodia lansată de acesta, cu mai mulți ani în urmă, în care o ironiza.

Citește și: Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo. I s-a părut că e gay”

Cu toate că au trecut mai bine de 20 de ani de la lansarea melodiei, Andreea Bălan nu a putut rata ocazia de a-i plăti cu aceeași monedă. Cântăreața a venit cu textul învățat și la spus cu patos și implicare. Aceasta a făcut referire la melodia „Playback” pe care trupa Paraziții a lansat-o cu ani în urmă. Piesa lua peste picior artiștii care nu cântă live.

„Cheloo, n-am uitat când cântai alături de trupa ta instrumental-vocală, Paraziții, celebrul hit Playback când certai mai multe formații, inclusiv pe noi, Andre. Recunosc, am mai făcut și playback în trecut, dar acum, uitați… am rezistat! Am o familie, sunt mămică, am făcut autostopul în America Express, merg pe patine, fac acrobații… Acum, după 20 de ani, uită-te la tine, dragă Cheloo. Suntem față în față, în continuare în viață și tot așa cum spuneai pe vremuri… Chiar, cine te mai ascultă? Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”.

Cheloo a replicaat instantaneu, în modul ironic, care îl caracterizeză. Acesta i-a greșit numele în mod intenționat, spunându-i pe numele colegei de trupă.

„Domnișoară Andreea Antonescu, te rog, vino să îmi iei locul!”, a replicat rapper-ul român.

Ce vedete a mai vizat Andreea Bălan

Glumele Andreei Bălan nu s-au rezumat numai la membrii juriului iUmor. Aceasta a comentat și pe seama bunei sale prietene Andreea Antonescu și nu i-a iertat nici pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Supușii mei, bine v-am găsit! (…) Știu că toți mă vedeți ca pe o tipă de fier, fără suflet, dar să știți că și eu am o parte slabă, care mă face vulnerabilă și nu mă refer aici la Andreea Antonescu. (…) Am fost percepută greșit. Am fost acuzată că la America Express am construit o bisericuță, dar, dacă nu construiam acest grup organizat, Bordea era în continuare la Capatos și tu erai la alcoolici anonimi, dar nu pentru că era alcoolic. Ați câștigat datorită mie! V-am construit după chipul și asemănarea mea”, a glumit artista.

Replicile acide nu s-au oprit aici. Jurata „Te cunosc de undeva!” și-a continuat numărul cu atac după atac.

„Deci, ce v-a adus strategia mea? O emisiune ca «iUmor» care, datorită vouă, azi depășește audiența chiar și a teleshoppingului. În finală, ați învins și pentru că ați alergat mai repede, dar și pentru că eu aveam în echipa mea o femeie însărcinată. Am crezut că poate compensează asta cu Cortea, că tu mereu păreai că aștepți un copil, dar mi-am dat seama că, de fapt, îl așteptai pe Bordea, că el tot timpul era în urma ta. Ați spus că v-am terorizat. Păi, de ce? Că v-am pus să îmi cărați bagajele? Păi eu credeam că la Antena asta face Bordea. (…) Atunci când cineva a spus că de cântat, dansez foarte bine, voi ați râs. Cu muzica mea am umplut stadioane, Cheloo la fel, doar că el le golea. (…) L-am salutat și pe Dan Badea, dar cu mobile și decor, numai de bine!”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Cum i-a ridiculizat Cheloo pe Guess Who și pe Puya: „Ești ca…”