Andreea Bălan, decizie colosală la început de an! Își cumpără apartament în Dubai: „Se poate plăti în rate”. Cât va scoate artista din buzunar VIDEO

Andreea Bălan a decis să-și achiziționeze un apartament în Dubai. Vedeta este îndrăgostită de Emiratele Arabe Unite și plănuiește să locuiască câteva luni pe an acolo.

18 ian. 2022, 23:24
Andreea Bălan, decizie colosală la început de an! Își cumpără apartament în Dubai: „Se poate plăti în rate”. Cât va scoate artista din buzunar VIDEO

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes cântărețe din România, iar acest aspect se reflectă și în situația financiară a artistei. Fosta jumătate a trupei Andre nu pare deloc afectată de lipsa concertelor, pe fondul situației pandemmice, ba chiar are planuri să facă o investiție serioasă anul acesta.

Andreea Bălan e pusă pe treabă! Artista se lansează în afaceri: „O să încep două business-uri”

Andreea Bălan a fost plecată recent într-o vacanță la Dubai și a fost atât de încântată de Emiratele Arabe Unite, încât a decis să își achiziționeze un apartament. Andreea Bălan a mărturisit fanilor, în cadrul unui vlog pe YouTube, că vrea să-și petreacă câteva luni în superba locație.

Chiar și atunci când vedeta nu va locui în apartament, investiția imobiliară îi va aduce o sumă frumoasă de bani, deoarece Andreea Bălan are de gând să îl închirieze turiștilor.

Prețul unui apartament în Dubai variază între 96.226 de euro și 1.647.873 de euro, în funcție de zonă și desigur de dimensiunea imobilului.

Andreea Bălan a recunoscut faptul că nu va putea petrece tot parcursul anului departe de România, însă consideră că este un loc potrivit de vacanță pentru ea și fiicele sale, Clara și Ela.

„Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios. Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez. Muncesc mult. Anul acesta am trei proiecte de televiziune, plus alte două, deci mă bazez pe niște lucruri când vreau să fac niște investiții’, a adăugat ea.

Dezvăluiri incendiare în scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat de fapt între cele două: „George minte cu nerușinare. După ce se dă sentința va avea dreptul”

Andreea Bălan și Viviana Sposub ar fi într-un adevărat război, care a atins apogeul după conversație telefonică între cele două, când artista i-ar fi aruncat vorbe grele actualei iubite a lui George Burcea.

Viviana Sposub a făcut public incidentul respectiv, iar George Burcea a susținut-o pe iubita sa și a mai adăugat că Andreea Bălan nu-i permite acestuia să-și vad fiicele decât câteva ore și doar după îndelungate insistențe.

Prezentatoarea Viviana Sposub a acuzat-o pe Andreea Bălan, că ar fi jignit-o fără motiv, în cadrul unei cconversații telefonice.

Andreea Bălan, imagini de poveste cu fetițele ei. Cum petrece artista Ajunul Crăciunului

Una dintre prietenele apropiate ale Andreei Bălan rupe tăcerea în acest scandal și dezvăluie ce s-a întâmplat de fapt în seara în care artista și Viviana Sposub au vorbit la telefon.

Sursa din anturajul artistei a mai povestit că Andreea Bălan este foarte deranjată de faptul că George Burcea nu le duce pe fiicele sale acasă la el, așa cum a stabilit Protecția Copilului, ci merge cu ele la locuința Vivianei Sposub.

Aceeași sursă a mai declarat că ori de câte ori George Burcea dorește să vorbească cu cele două fetițe la telefon, intervine imediat și Viviana Sposub.

”De fiecare dată când vrea să vorbească cu fetele, le-o dă pe actuala lui la telefon. Ce legătura are ea cu copiii lor? De ce trebuie să vorbească tot timpul ea la telefon cu copiii? Sau când se întâlnesc, tot timpul să se întâlnească şi cu ea… El orice face, face doar cu ea, e inadmisibil. Şi aşa s-a întâmplat şi alaltăieri seară, când, hop, la telefon, a apărut şi ea, iar Andreea le-a închis apelul! În niciun caz nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana, aşa cum s-a vorbit. George minte cu neruşinare pentru că e deranjat că de fiecare dată Andreea îi închide telefonul în nas, când apare şi ea (n.r.: Viviana). Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!”, a povestit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, sursa respectivă.

Andreea Bălan și Viviana Sposub, detalii incendiare: „După ce se dă sentința va avea dreptul”

Potrivit persoanei din anturajul Andreei Bălan, cele două fiice ale sale au rămas de mai multe ori, peste noapte, în apartamentul Vivianei Sposub, lucru pe care cântăreața îl consideră înacceptabil.

Sursa a mai afirmat că actorul minte cu nerușinare atunci când vine vorba despre timpul pe care îl petrece cu cele două fiice ale sale și că Andreea Bălan nu i-a interzis niciodată să-și vadă fetele.

”El când întreţine relaţiile cu fetele, tot timpul o introduce pe individa asta, lucru cu care Andreea şi mama ei nu sunt de acord. El trebuie să întreţină relaţiile doar el cu fetele. După care, când le ia la el, să le ducă la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, nu să le ducă în alte apartamente, respectiv la ea (n.r.: Viviana) acasă. Până nu se dă sentinţa, respectiv săptămâna viitoare, el nu le mai ia la el, tocmai pentru că el nu respectă chestia asta. Dacă Protecţia copilului a venit la el, nu are dreptul să le ducă în altă parte. Şi de săptămâna viitoare, după ce o să se dea sentinţa, va avea dreptul să le ia două weekenduri pe lună, dar le va duce la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, atât la Andreea acasă, cât şi la el. Nu are voie să le ducă în alte parte. Până acum le lua şi dormea la el din bunăvoinţa Andreei, ea nu era obligată să le dea, doar că atunci când Andreea a văzut că instigă la violenţe şi că este instabil emoţional şi apoi nu respectă şi le duce la ea (n.r.: Viviana) acasă, Andreea a decis că nu are sens să le mai dea până când hotărăşte instanţa şi îl obligă să le ducă la el acasă, nu în alte apartamente. Dar de văzut, el şi-a văzut copiii, pentru că le lua dimineaţa şi le aducea seara. Deci ceea ce zice el nu este adevărat, că nu le-a văzut. Că s-a dus pe la porţi şi a stat, a aşteptat… Nu a fost niciodată cum zice el. Tot timpul le-a văzut când a vrut el, respectiv o zi la zece zile. Rar, el mai mult face tămbălău să se dea mare că el e tată şi că Andreea e o scorpie”, a adăugat sursa respectivă.


loading...
Partenerii noștri