Andreea Bălan, declaraţie-şoc: „Aş putea avea un copil gay”

Andreea Bălan și-a declarat public simpatia și susținerea față de minoritățile sexuale şi a spus că și ea ar putea naște un copil cu o altă orientare sexuală, dar că asta nu ar face-o să-l iubească mai puțin.

21 iun. 2016, 08:11
Andreea Bălan, declaraţie-şoc: „Aş putea avea un copil gay”

Andreea Bălan a distribuit articolul „Cum e să fii gay în România” în care o lesbiană povestește cum ea și iubita ei au fost hărțuite psihic și agresate fizic în mai multe situații.

„M-a emoționat foarte tare această mărturie. Și cred că ne lipsește ceva ca umanitate dacă nu ne mișcă, nu ne emoționează și nu ne face să înțelegem că oamenii sunt oameni indiferent pe cine iubesc ei. Nimeni nu are dreptul să judece iubirea”, a comentat cântăreața, care va participa, sâmbătă, la Marșul Diversității din Capitală.

Andreea Bălan a primit sute de comentarii pline de ură.

„Mi-aș dori ca și copiii dumneavoastră să vadă două persoane de același sex sărutându-se și spunându-ți Mami, când o să fiu mare, vreau să fiu așa!”, i-a transmis Alexandru, iar artista i-a replicat: „Tot ce îmi doresc pentru copilul meu e să aibă o viață frumoasă, să fie om, să aibă principii și să îl cresc educat și informat. E treaba lui pe cine iubește, pe cine va iubi. Sau a ei, depinde. Asta e tot. Să fie sănătos și să fie fericit. Indiferent pe cine va iubi sau ce va face, îl voi iubi și îi voi fi mereu alături așa cum au fost și părinții mei. Nu e cu nimic diferit față de mine. Însă când văd cât de greu le e prietenilor mei gay în țara asta și mă gândesc că aș putea avea un copil care e gay și ar putea să crească fiind urât și blamat de societate, nu pot să nu mă sperii și să nu îmi doresc să nasc un copil într-o lume mai bună”.

„Fiecare cu părerea lui. Acest lucru e anormal într-o țară civilizată și într-o lume cu frică de Dumnezeu”, a adăugat fanul revoltat.


loading...