Andreea Bălan, despre karma, după ce a fost la un pas de moarte. „Am plătit cariera şi familia cu sănătatea. Cred în legea Universului”

Cântăreața care a fost la un pas de moarte în luna martie 2019 a mărturisit de ce nu e supărată pe faptul că nu mai poate face copii, deși e tânără. Decizia a fost luată de medicii care i-au salvat viața în momentul în care Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator, după cezariană.

12 aug. 2019, 08:30
Andreea Bălan, despre karma, după ce a fost la un pas de moarte. „Am plătit cariera şi familia cu sănătatea. Cred în legea Universului”

Andreea Bălan crede în karmă, scrie viva.ro. Artista susține că mai crede și în legea universului care îți dă tot ce îți dorești, dar cu o plată. Pentru ea, ultima plată este sănătatea ei. Andreea Bălan a mărturisit că și-a dorit o familie, mulți ani. Dar în momentul în care și-a întemeiat-o așa cum și-a dorit și a visat, karma a intervenit.

Citeşte şi Nuntă în showbizul românesc. Andreea Bălan a spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile

Andreea Bălan vorbește despre karma

Andreea Bălan consideră că faptul că nu mai poate avea copii e plata pe care universul i-a cerut-o pentru familia frumoasă pe care i-a oferit-o, la cerere. Este motivul pentru care artista nu e deloc supărată pentru faptul că nu va mai putea rămâne însărcinată, niciodată.

‘Am realizat tot ce mi-am dorit, dar tot ce am făcut a fost cu mari sacrificii. Și familia, și cariera! Niciodată nu le poți avea pe toate și întotdeauna când viața îți dă ceva, îți cere prețul. Din exterior, totul pare roz. ‘Vai, are succes, are cariera, are și bani…’

Dar lucrurile nu stau chiar așa. Totdeauna viața își cere prețul. Faptul că mie mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat la naștere poate a fost un lucru karmic pe care eu trebuia să îl eliberez în univers și trebuia să mi se întâmple lucru ăsta pentru că eu aveam de plătit niște polițe. Poți să o iei și așa…

Andreea Bălan: ‘Am plătit cariera și familia cu sănătatea’

Pentru că nu poți să ai și familie, și tot, și să nu ți se întâmple și ție ceva rău. Na, că viața ți-o dă și îți arată că nu e chiar așa și că trebuie să plătești și tu un mic preț. Sau despărțirea mea după 8 ani de zile, când părea totul roz… Vine viața și îți mai dă încă una. Plângi, te ridici și mergi mai departe.

Întotdeauna, când am avut un succes pe o parte, pe cealaltă parte eu a trebuit să plătesc prețul. Nu a existat niciodată apă liniștită și cred că e valabil la toată lumea. Trebuie să plătești niște lucruri dacă obții ceva. Cred în karma foarte mult, adică, dacă faci bine, ți se întoarce binele. Și, dacă nu faci bine, evident trebuie să plătești la un moment dat.

Nu e vorba de a face, e vorba că am obținut niște lucruri, un succes la un anumit moment, și a trebuit să plătesc pe partea cealaltă. Adică ani de zile nu am avut o familie, nu am avut copii, dar am avut carieră. Mi-am dorit și atunci am plătit pe partea cealaltă.

E, acum am și familie, și carieră, dar a trebuit să plătesc cu sănătatea. Există o lege a compensației, o karma. Și a trebuit să mi se întâmple ceea ce mi s-a întâmplat, mi s-a luat opțiunea de a mai face copii și asta e o plată pe care universul o cere, nu? Zice ‘Andreea Bălan, nu poți să ai tot așa, și carieră, și concerte, și Andre, și familie, și soț de 2 metri… Ia că nu mai poți să faci copii!’ Nu poți să le ai pe toate’, a mărturisit Andreea Bălan.