Andreea Bălan dezvăluie cum a decurs întâlnirea cu părinții lui Victor Cornea: ”I-am cunoscut la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi”

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea formează un cuplu de câteva luni și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista i-a cunoscut repede pe părinții iubitului ei, care au plăcut-o din prima clipă.

03 sept. 2023, 21:14
Andreea Bălan dezvăluie cum a decurs întâlnirea cu părinții lui Victor Cornea: ”I-am cunoscut la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi”

Deși s-a speculat că părinții lui Victor Vlad Cornea nu ar fi de acord cu Andreea Bălan, pentru că aceasta a mai fost căsătorită și are doi copii, cântăreața a lămurit zvonurile.

La scurt timp după ce jucătorul de tenis și artista au început o relație, el și-a dus iubita acasă, la părinți. Andreea Bălan mărturisește că are o relație foarte bună cu familia lui Victor Vlad Cornea, iar părinții lui au plăcut-o de la bun început. „I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație”, a declarat vedeta, potrivit Click.

Cântăreața, care face parte și din juriul de la „Te cunosc de undeva!”, spune că nu a vorbit cu Victor Vlad Cornea despre căsătorie și nici nu se mai grăbește să facă acest pas, după dezamăgirea prin care a trecut.

„Suntem de câteva luni împreună, nu am vorbit despre asta… Dar când există fericire și iubire, îți dai seama. După experiența negativă avută, nu mi-am pus problema să mă mai căsătoresc”, a spus artista.

Citește și: Cătălin Botezatu șochează din nou. Ce a declarat designerul, deși are mai mulți copii: ”Nu mă simt tată”

Andreea Bălan îl susține pe iubitul ei în tot ceea ce face, astfel că este nelipsită de la meciurile lui Victor Vlad Cornea.

„N-am voie să aplaud când greșesc ceilalți, dar eu mai aplaud. Tremur acolo în tribună, am fost la 5 turnee în această vară și la toate am tremurat. Tot timpul îl privesc cu admirație.”, spune artista.

Andreea Bălan l-a așteptat la aeroport pe iubitul ei, după ce acesta s-a întors de la US Open. Cântăreața l-a luat pe iubitul ei și au mers împreună acasă la vedetă, unde s-au întâlnit cu Ella și Clara care sunt foarte atașate de iubitul mamei lor. Fetițele au primit și cadouri din partea jucătorului de tenis și au fost extrem de bucuroase.

„Bine ai venit acasă, iubirea mea! Te iubim mult”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Se pare că tânărul jucător de tenis are o legătură puternică cu Ella și Clara, pentru că micuțele i-au sărit în brațe atunci când l-au văzut. Victor Vlad Cornea se bucură atunci când petrece timp cu fetele iubitei sale.

Citește și: VIDEO| Fiul lui Nicolae Guță prins drogat la volan! Beizadeaua manelistului a fost luată pe sus de mascați