Andreea Bălan, gafă de proporții pe Instagram. ”De când e Melbourne în Grecia?”

Este deja bine cunoscut faptul că Andreea Bălan îi este alături iubitului ei, Victor Cornea, oriunde acesta ar avea meciuri. De data asta, vedeta a plecat în Melbourne, alături de tensimen, pentru participarea la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

20 ian. 2024, 18:31

Tenismenul român Victor Cornea se află în aceste zile la Melbourne, alături de iubita Andreea Bălan, pentru participarea la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Citește și Andreea Bălan, marea absentă de la filmările pentru „Te cunosc de undeva”! Cum se va desfășura sezonul 20 în aceste condiții

În așteptarea primului meci al lui Victor, Andreea a ieșit la o sesiune de shopping prin Melbourne, însă a comis o gafă inexplicabilă.

Astfel, blonda nu putea rata ocazia să nu posteze și câteva fotografii pe Instagram. Însă, în descriere, Andreea Bălan a alăturat și steagul Greciei, în loc de cel al Australiei, după cum se poate vedea mai jos.

„De când e Melbourne în Grecia?”, a fost unul dintre primele comentarii, înainte ca artista să realizeze greșeala și să modifice postarea.

„Credeam că eu nu știu geografie”, a mai scris cineva.

Victor Vlad Cornea, eliminat în turul doi la proba de dublu masculin, la Australian Open

Perechea Victor Vlad Cornea/ N Sriram Balaji (România/India) a fost eliminată, sâmbătă, în turul doi al probei de dublu masculin de la Australian Open, transmite News.ro.

Balaji şi Cornea au fost învinşi de perechea Marcelo Arevalo/Mate Pavic (El Salvador/Croaţia), cap de serie 10, scor 6-3, 6-3. Meciul a durat 66 de minute.

Citește și Andreea Bălan, în culmea fericirii. Artista și Victor Cornea se pregătesc de plecare: ”Abia aștept”

Perechea N Sriram Balaji/Victor Vlad Cornea a ajuns pe tabloul principal după retragerea cuplului Alexander Bublik/Dusan Lajovic.