Andreea Bălan: „Lucrez la un copil”

  Andreea Bălan și iubitul ei au planuri mari. Cântăreața se visează mămică și chiar lucrează la asta, după cum chiar ea a mărturisit.

29 ian. 2016, 19:03
Andreea Bălan: „Lucrez la un copil”

Andreea Bălan a declarat că și-ar dori foarte mult un copil, dar nu se grăbește, oricând va veni pe lume va fi o binecuvântare pentru ea. Totuși, susține ea, lucrează deja la acest capitol.

„Da, îmi doresc un copil și chiar lucrez la el. Dar când o vrea Dumnezeu. Nu mi-aș dori în niciun caz ca el sau ea să fie vedetă din copilărie, așa cum am fost eu. Mi-aș dori să-și trăisacă adolescența, copilăria, nu să fie celebru de la 12 ani, așa cum am fost eu. Cred că vârsta de 20 de ani este cea mai potrivită pentru asta”, a declarat Andreea Bălan

Andreea are o relație cu actorul George Burcea. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al cântăreței. Deși o vreme a preferat să vorbească doar despre proiectele profesionale pe care le are, fără să își facă reclamă prin asocierea cu Andreea Bălan, el a dat totuși din casă, recent, într-un interviu pentru revista „Bula de râs”.

„Da, suntem împreună însă preferăm să avem o relație discretă. Cred că fiecare om are voie să iubească pe cine vrea. Tot ce pot să spun este că suntem foarte fericiți”, a precizat el.