ANDREEA BĂLAN pleacă în SUA pentru noul iubit. Şi prietenii au fost luaţi prin surprindere

Andreea Bălan va avea parte de o aniversare specială. Frumoasa cântăreață a primit, în avans, o primă parte a cadoului de senzație: biletele de avion, dus-întors, pe direcția București – New-York.

21 iun. 2014, 15:01
ANDREEA BĂLAN pleacă în SUA pentru noul iubit. Şi prietenii au fost luaţi prin surprindere

Andreea Bălan l-a uitat pe Keo, are deja un alt iubit. „Voi pleca luni la New-York, la verișoara mea, la Ligia. Acolo… Da, acolo îl voi vedea și pe el. Mai pe românește, mă duc la New-York să-mi iau cadoul de ziua mea”, ne-a spus, râzând, talentata artistă. Mai mult decât atât, Andreea ne-a mărturisit că este din ce în ce mai interesată de americanul pe care l-a cunoscut la Barcelona prin intermediul verișoarei sale, Ligia.

”Nu știu ce să spun. Parcă ar fi dragoste la prima vedere, dar nu pot să fiu sigură de asta. Trebuie să ne vedem, să ne cunoaștem, să ne dăm seama cum relaționăm, abia apoi vom putea să discutăm despre relația dintre noi. De aceea și prefer să îl țin, momentan, departe de ochii lumii. Trebuie să vedem dacă suntem compatibili, iar apoi vom discuta exact despre relația noastră, iar pentru asta vor trece câtreva luni”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Spynews.ro