Andreea Bălan rupe tăcerea: „E cel mai stabil bărbat din viața mea”. Nu este vorba despre Victor Cornea!

Andreea Bălan a rupt tăcerea despre relația cu Petrișor Ruge, după ce s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu.
Alina Costache
24 mai 2024, 11:01
Andreea Bălan rupe tăcerea:
Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea

În urmă cu 17 ani, Andreea Bălan și Petrișor Ruge au participat împreună la emisiunea „Dansez pentru tine”, de pe Pro TV. La acea vreme, cei doi au făcut echipă în show. De atunci, Andreea Bălan și Petrișor Ruge sunt de nedespărțit. Petrișor este partenerul de dans al vedetei în toate show-urile. De-a lungul timpului au existat zvonuri legate de faptul că că cei doi ar forma un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă.

Invitați în podcastul moderat de Horia Brenciu, Andreea Bălan și Petrișor Ruge s-au decis să spună cum stau de fapt lucrurile dintre ei. Cei doi au vrut să pună capăt zvonurile și să spună odată pentru totdeauna că între ei nu a fost vorba niciodată despre o relația de iubire, ci doar una strict profesională.

Andreea Bălan a dezvăluit „strategia” lui Victor Cornea. Ce face sportivul pe terenul de tenis: „Așa se încarcă el”

„Am zis de multe ori (n.r. că nu au o relație)”, a spus Petrișor Ruge în podcastul realizat de Horia Brenciu.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan nu s-a abținut și a spus public ce ar face dacă Ronald Gavril ar înșela-o cu altă femeie: „Am discutat asta cu el”

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești a răbufnit după videoclipurile apărute cu Cristina Pucean în brațele altui bărbat: „Sunt mai ghinionist, ce să fac?”

Ce a spus Andreea Bălan despre Victor Cornea

Andreea Bălan a mărturisit că Petrișor Ruge este cel mai stabil bărbat din viața ei, dar își dorește ca Victor Cornea să fie cel care îi aduce stabilitatea și împlinirea pe termen lung în viața personală.

„Avem 17 ani împreună. E cel mai stabil bărbat din viața mea. Acum sper ca Victor cel mai stabil bărbat”, a mărturisit Andreea Bălan.

Petrișor Ruge a spus care sunt defectele artistei din punctul lui de vedere: „Defecte cred că avem cu toții. Am cunoscut în lumea asta a showbiz-ului și am observat cum se comportă în fața camerei și cum se comportă în spatele camerei. Ei bine, ea nu poate să mascheze lucru ăsta. Cred că ăsta e un minus pentru ea. Ea nu poate să fie drăguță când trebuie. Nu poate să lase locul ăla. Ea e directă. Când simte ceva, ea spune. Nu poate să mascheze lucrul ăsta”, a spus Petrișor Ruge.

„Am mai încercat”, a ținut să precizeze Andreea Bălan. „Nu prea e plăcut pentru o persoană din showbiz. Probabil că lumea o consideră fițoasă sau dură. Ea nu poate să mascheze. Dacă simte ceva, ea așa se comportă. E sinceră. Cred că ăsta este minusul ei. Ea e sinceră, ea așa e. Eu o apreciez pentru treaba asta. Nu oricine poate să fie așa. E sufletistă”, a mai declarat Petrișor Ruge în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Andreea Bălan, decizie radicală luată la 28 de ani: „M-am despărțit, s-a terminat acea relație și cum s-a terminat acea relație, acolo cred că am vrut să-i demonstrez lui ceva”

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, a dezvăluit recent în podcastul realizat de Horia Brenciu motivul surprinzător pentru care s-a apucat de canto la vârsta de 28 de ani.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. A cucerit piața muzicală și inimile publicului în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe vremea când forma trupa André, alături de Andreea Antonescu. Cele două au cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, iar gestionarea popularității pe care au avut-o în copilărie nu a fost întotdeauna ușoară. Erau tinere, talentate și au dat tot ce au putut pe scenă, iar muzica lor era fredonată de toată lumea, motiv pentru care și acum piesele lor au rămas cunoscute chiar și după trecerea timpului. „Moșule, ce tânăr ești”, a fost cea care le-a propulsat pe cele două artiste pe culmile celebrității.

Motivul neștiut pentru care Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani: „I-a spus tatălui meu că nu sunt în stare să cânt, că sunt doar pe post de dansatoare”
Andreea Bălan a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a vorbit despre acea perioadă, dar și despre motivul pentru care s-a apucat de canto la 28 de ani. Artista, care a cucerit piața muzicală alături de Andreea Antonescu în trupa André, a recunoscut că a fost influențată de comentariile negative făcute de tatăl colegei sale de trupă. Potrivit artistei, acesta i-a spus că tatălui ei că fata sa cântă mai bine și că ea este doar pe post de dansatoare în trupă.

„M-am apucat de canto la 28 de ani. La baza acestui lucru a stat o suferință. Atunci când eram în André mi se spunea repetativ, din păcate tatăl Andreei (n.r. Antonescu) îmi spunea lucrul acesta. El nu mai este printre noi. Zicea «Uite, fata ta știe doar să danseze. Este în trupă doar pe post de dansatoare, ea nu e în stare să cânte. Fata mea cântă mai bine». Atunci eu auzeam discuțiile astea și mi-a intrat în cap că eu nu sunt suficient de bună în glas. De aceea am devenit o dansatoare atât de bună. Am compensat, dar fără să-mi dau seama. A fost o chestie în inconștient”, a mărturisit Andreea Bălan în podcastul moderat de Horia Brenciu.

„Mi-am dat seama că trebuie să evoluez. Timp de 3 ani am făcut canto intensiv”

Aceste comentarii au determinat-o pe Andreea să se concentreze intens pe dans. După participarea la emisiunea „Dansez pentru tine”, artista a realizat că trebuie să evolueze și pe partea vocală. Andreea Bălan a urmat timp de trei ani cursuri intensive de canto. Acum, artista se simte cu adevărat completă și mulțumită de evoluția sa profesională.

„Dintr-o dată m-am dus la «Dansez pentru tine», m-am dus în Mexic. Am participat la 3 ediții «Dansez pentru tine». L-am luat pe Petrișor și am făcut cele mai tari show-uri de dans. Am făcut tot felul de concepte de show în toți anii aceștia. Până la 28 de ani am fost fără band. Am fost doar eu cu Petrișor, cu dansatoare, făceam show-urile astea de dans. Mi-am dat seama că trebuie să evoluez, că nu pot să rămân toată viața doar pe dans, cu negative, cu backing-uri, cu playback.

Am zis că eu trebuie să învăț să cânt ca lumea, că vreau să îmi iau band și am luat tot bandul lui Keo. Acum ne mai împărțim chitaristul câteodată. E ok. M-am despărțit, s-a terminat acea relație și cum s-a terminat acea relație, acolo cred că am vrut să-i demonstrez lui ceva. Am luat tot bandul, m-am apucat de canto. Am făcut cu Mădălina de la RedBolnde canto. Timp de 3 ani am făcut canto intensiv. Mi-am luat band, mi-am reorchestrat toate piesele și tot ce făceam cu dansatorii am pus cu band, iar acum am band și cânt live. E altceva. Acum sunt cu adevărat un artist complet”, a mai spus Andreea Bălan.

Jorge a atacat-o fără menajamente pe Andreea Bălan

După ce a acceptat provocarea de a veni în platoul lui Măruță pentru a răspunde celor mai picante întrebări, Jorge a dat dovadă de o sinceritate frapantă încă de la prima întrebare: Care sunt cele  mai proaste trei voci din industria muzicală românească? Printre numele date de el, s-a regăsit și cel al Andreei Bălan, pe care a avut-o invitată în podcastul lui acum luni în urmă.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la un răspuns atât de sincer din partea lui, nici măcar Andra, care se afla în culise dar nu a schițat nicio reacție. În ciuda faptului că mulți au rămas muți de uimire, răspunsul i-a șocat chiar și pe cameramani, ale căror chicoteli se auzeau în spatele camerelor de filmat.

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Moment neplăcut pe scenă. Artista a căzut în fața tuturor, în timp ce cânta și dansa

Andreea Bălan a făcut din nou show la unul din concertele sale, numai că de această dată a avut parte de o experiență neplăcută. Artista a căzut în timp ce cânta și dansa. Ca o adevărată profesionistă, Andreea s-a ridicat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat și a continuat să facă spectacol.

Citește și Viorel Lis a avut cel mai dificil Paște. Momente tot mai grele pentru fostul edil. „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Imaginile cu Andreea Bălan s-au viralizat rapid, după ultimul concert, când a căzut în timpul programului său artistic. Solista era pe scenă cu câteva dintre dansatoarele ei.

Câți bani cere Andreea Bălan ca să cânte 60 de minute la un eveniment

Andreea Bălan e solicitată deseori să cânte la evenimente private. Cei care vor să o cheme la nuntă, botez sau alte petreceri sunt nevoiți să scoată din buzunar între 2.000 și 5.000 de euro pentru un recital de 60 de minute.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă de pe platforma YouTube.

„Eu tot timpul am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o, ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme, să zică „wow, dar ce show mi-a dat fata asta, nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare.” Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte și ani și ani de zile am fost numărul 1 la vânzări pe concerte”, a adăugat artista.

Citește și Viorel Lis a avut cel mai dificil Paște. Momente tot mai grele pentru fostul edil. „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Capital.ro
Ţara dispare de pe hartă. Se fac planuri de INVAZIE: O necesitate ISTORICĂ
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
A fost dezlegat cel mai mare mister al omenirii. De ce trăim un anumit număr de ani
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Șoferii, obligați să plătească. Banii pe care conducătorii auto nu erau pregătiți să-i achite
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Olanda învinge Polonia cu 2-1 în debutul grupelor la EURO 2024
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?