Andreea Bălan rupe tăcerea referitor la relația cu George Burcea: „Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit”

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în 2020, după o relație de aproape cinci ani. Mariajul lor a trecut prin multe scandaluri care au fost mediatizate.
Alina Costache
19 iun. 2024, 18:15
Andreea Bălan rupe tăcerea referitor la relația cu George Burcea:

Andreea Bălan și George Burcea au avut o relație apreciată, până în momentul în care au început scandalurile. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020, iar atunci a început și lupta pentru custodia fetițelor pe care le au împreună, Ella și Clara.

Cuplul a trecut printr-un divorț mediatizat, plin de scandaluri, iar de mai multe ori, vedetele au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani, iar tot ce a urmat după au fost procese lungi. Cu toate acestea, cântăreața a decis să pună punct luptei juridice.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre împăcarea cu George Burcea

După ce s-au despărțit, cei doi au devenit protagoniștii mai multor scandaluri, așa că au deci să își facă dreptate în instanță. Recent, cântăreața a dezvăluit că ea și fostul soț au renunțat la războiul declarat în trecut. Aceasta a afirmat că procesele o făceau să fie negativistă, așa că a oprit totul. Mai mult, pentru a se simți liniștită, vedeta s-a întâlnit cu George Burcea pentru a discuta despre împăcare.  Înainte de asta, vedeta a trecut printr-un moment spiritual care a făcut-o să se simtă liniștită.

​”Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu, care de obicei nu renunț… Era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie… Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine. S-a liniștit și el.

Drept dovadă, e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a spus vedeta în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Bălan reacționează după ce a fost acuzată că îi distrage atenția lui Victor Cornea în turnee: „Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult”

Vedeta a recunoscut că discuția pe care a avut-o cu fostul soț a ajutat-o să treacă peste toate obstacolele și că se simte diferit.

„E cea mai liniștită și frumoasă iubire pe care o trăiesc și, într-adevăr, și cea mai liniștită și frumoasă perioadă. Pentru că, într-adevăr, e prima dată când mi s-au aliniat toate. De-a lungul anilor, fie mi-a mers în carieră foarte bine și pe partea personală mai puțin, sau invers. A fost o perioadă când a mers bine pe plan personal și, poate, cariera mai puțin. Acum merg ambele. Și exteriorul este reflectat de interior. Și dacă tu ești bine pe interior bine și fericit, și exteriorul este la fel. Și poate eu nu eram bine cu mine și atunci exteriorul arăta așa”, a mai spus aceasta.

Citește și: Andreea Bălan și fiicele ei au fost luate total prin surprindere de gestul lui Victor Cornea: ”Vrei să fii soția mea?”

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa