Andreea Bălan şi-a dublat tariful după ce a devenit mămică. Cântăreaţa a încasat 4000 de euro la o nuntă

Andreea Bălan şi-a dublat tariful după ce a devenit mămică. La doar o lună de la naştere, vedeta a urcat din nou pe scenă, însă pe bani mai mulţi. Cântăreața a născut o fetiță pe 9 octombrie, cu o zi mai devreme decât era programat, la o clinică privată din Capitală.

07 nov. 2016, 16:11
Andreea Bălan şi-a dublat tariful după ce a devenit mămică. Cântăreaţa a încasat 4000 de euro la o nuntă

Andreea Bălan nu a mai rezistat să stea departe de scenă, iar nicio o lună după ce a născut s-a urcat din nou pe scenă. Deşi anunţase inuiţial că îşi va relua programul abia de sărbători, cântăreaţa s-a întors la filmări şi a susţinut deja primul concert departe de casă. Vedeta a făcut un show de zile mari la o nuntă din Braşov, însă pe bani mai mulţi. Artista şi-a dublat tarifele de când a devenit mămică, iar acum aceasta încasează cel puţin 4000 de euro, scrie libertatea.ro.

La scurt timp după ce a cântat la nuntă, Andreea Bălan le-a mărturisit fanilor că i-a fost dor de scenă.

„Am făcut show la o nuntă foarte frumoasă. M-am distrat teribil pe scenă cu echipa mea, mi-a fost dor să cânt şi să dansez. Abia aştept următoarele evenimente”, a scris Andreea Bălan pe facebook.

Cântăreața a născut o fetiță pe 9 octombrie, cu o zi mai devreme decât era programat, la o clinică privată din Capitală.

Citeşte şi Andreea Marin, mesaje cu subînţeles pe reţeaua de socializare. „Să apreciezi frumuseţea….”