Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în Laponia! De ce s-au enervat fanii vedetei: ”Treaba lor”

Andreea Bălan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, mai ales de când l-a întâlnit pe Victor Cornea. Cei doi s-au apropiat foarte mult, iar acum chiar și fetițele artistei petrec timp cu tenismenul. Ce planuri au aceștia, vezi în rândurile de mai jos.

04 dec. 2023, 21:27
Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în Laponia! De ce s-au enervat fanii vedetei: ”Treaba lor”

Andreea Bălan trăiește viața la care multe femei visează, mai ales acum că și-a găsit alesul inimii. După multă suferință, vedeta pare că este în culmea fericirii alături de Victor Cornea, un tenismen apreciat.

Citește și Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Vor fi colegi de trust, actorul a acceptat o ofertă de nerefuzat

În momentul de față, Andreea Bălan și Victor Cornea se află în Laponia, în țara lui Moș Crăciun, împreună cu fiicele vedetei. Andreea Bălan și-a exprimat pe rețelele sociale recunoștința pentru toate clipele frumoase pe care le trăiește acum.

„Am plecat în Laponia, la Moș Crăciun! E prima vacanță în 5! Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot!. Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe”, a anunțat ea pe Instagram.

Andreea Bălan a ales Laponia ca destinație pentru o vacanță de neuitat alături de cei dragi.

„Am plecat în Laponia la Moș Crăciun. E prima vacanță în 5. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

„Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe”, a mai spus vedeta pe Instagram.

Urmăritorii s-au întrebat de ce nu este și fiul lui Cornea în vacanță

Cu toate că mulți presupuneau că noul membru al familiei este fiul lui Victor Cornea, de fapt, este mama solistei, Valeria.

Vezi și Andreea Bălan nu mai vrea scandal cu George Burcea! Artista a oprit procesul împotriva fostului soț: „Nu mai am timp de energie negativă”

Aceasta este cea de-a cincea persoană care completează familia în această aventură, iar Andreea se declară extrem de fericită și recunoscătoare pentru experiența unică.

„Presupun că te referi vacanță în 5 căci este și băiatul lui Victor cu voi”, a scris o urmăritoare.

„Căci este mama Andreei cu ei”, i-a răspuns cineva.

„Corect era să îl ia și pe băiatul lui Victor”, a mai comentat prima urmăritoare.

„Te-ai gândit că poate mama băiatului nu vrea să-și expună copilul? Hai să nu presupunem până nu știm exact cum stau lucrurile”, a replicat altcineva.

„Treaba lor, că este viața lor, când a zis vacanță în 5 am fost convinsă că este și băiatul lui Victor”, a încheiat prima utilizatoare.