Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat. Artista a ajuns singură în România

Toată lumea știe că Andreea Bălan se poate lăuda cu o viață la care multe persoane visează. Nu de multă vreme, vedeta s-a cuplat cu un tânăr tenismen, Victor Cornea, bărbatul de care nu se poate desprinde. La un moment dat, internauții i-au reproșat Andreei Bălan că tenismenul nu se poate concentra la ce are de făcut, tocmai pentru că artista este ”lipită” de brațul lui. Ce a decis să facă aceasta acum, vezi mai jos!

09 feb. 2024, 13:04
Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat. Artista a ajuns singură în România

Nu de mult timp, Andreea Bălan s-a cuplat cu un tenismen român, Victor Cornea, bărbatul de care nu se poate desprinde și totodată, cel lângă care și-a găsit, în sfârșit, liniștea.

Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: „S-au aliniat planetele, pare ireal”

La un moment dat, internauții i-au reproșat Andreei Bălan că tensimenul nu se poate concentra la ce are de făcut, tocmai pentru că artista este ”lipită” de brațul lui, însă vedeta nu a băgat în seamă gurile rele.

Andreea Bălan este un nume sonor în showbiz-ul românesc și nu mai are nevoie de nicio introducere.

Toată lumea știe deja și faptul că vedeta s-a cuplat cu un tânăr tenismen, Victor Cornea, cel lângă care și-a găsit fericirea, după relațiile eșuate.

Totuși, chiar dacă în ultima vreme blondina a ales să meargă cu el la fiecare deplasare, se pare că a decis să nu mai facă lucrul acesta.

Cei doi s-au separat după eșecul din Cupa Davis, chiar dacă artista a fost alături de Cornea încă din timpul pregătirii,

Cântăreața a fost alături de partenerul ei la Cupa Davis, acolo unde tenismenul și Marius Copil au suferit o înfrângere în fața fraților Tsitsipas, iar echipa Greciei a învins România cu scorul de 4-0 în meciul de baraj pentru menținerea în Grupa Mondială I.

Victor Cornea a zburat către Argentia

Înainte de partida din Atena, blondina a postat un mesaj pe internet, subliniind importanța deosebită a acestui meci pentru țara noastră.

„Neața, dragilor! Ce faceți voi? Sănătoși, voioși? În această duminică minunată, eu sunt destul de răcită. Pentru că aici în Grecia e friguț, foarte friguț. Credeam că o să fie mai cald. Și în această arenă unde mă aflu acum este și mai frig decât afară. Victor, iubitul meu, împreună cu Marius Copil, joacă împotriva fraților Tsitsipas. Un meci foarte important pentru țara noastră și, bineînțeles, face parte din Davis Cup”, spunea, în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat după eșecul din Cupa Davis

Deși meciul de duminică, 4 februarie, a început cu o intensitate ridicată, Victor Cornea și Marius Copil nu au avut norocul de partea lor.

Cei doi au reprezentat România la Cupa Davis.

La scurt timp după înfrângere, Andreea Bălan a luat decizia de a se despărți de iubitul ei și de a se întoarce înapoi în țară, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă și care îi creează multe probleme.

Astfel, Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în aceeași zi din Atena, dar pe rute diferite, potrivit Bzi.ro.

Citește și Moment stânjenitor pentru Andreea Bălan, chiar de Revelion. Ce nu s-a văzut la TV și ar fi putut să o coste scump pe artistă

Tânărul tenismen a ales să călătorească în Argentina, la Cordoba, unde va participa la un turneu important din seria WTA 250, în timp ce Andreea Bălan s-a întors în România, așa cum se poate observa din postările făcute pe rețelele de socializare.