Andreea Bălan: „Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare. Nu am acceptat înșelatul, nu am acceptat un bărbat cu vicii”.

Andreea Bălan a fost deranjată de comentariile răutăcioase, mai ales că unii fani au speculat că această e insuportabilă în relațiile amoroase.

02 apr. 2023, 09:40
Andreea Bălan: „Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare. Nu am acceptat înșelatul, nu am acceptat un bărbat cu vicii”.
Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru

Andreea Bălan dezvăluie de ce s-a despărțit de foștii ei parteneri. Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a acceptat provocarea de a participa la America Express 2023. Ea a făcut echipă cu prietena și colega sa de trupă, Andreea Antonescu, și împreună au reușit să se claseze pe locul doi în finala emisiunii de la Antena 1. După terminarea competiției, aceasta a retrăit momentele de pe traseu, alături de fiicele sale, iar imaginile au fost publicat pe contul său de YouTube.

Pe lângă subiectul America Express – Drumul Aurului, Andreea Bălan a mai vorbit și despre fostele sale relații, dar și ce nu a acceptat de la un bărbat niciodată. Iată declarațiile făcute de artistă în ultimul său videoclip!

Maria Dragomiroiu este în doliu! ”A fost pentru mine a doua mamă”

După terminarea competiției America Express, Andreea Bălan s-a filmat alături de fiicele sale și a retrăit momentele de pe traseu. La un moment dat, cântăreața a decis să clarifice și o situație pentru care a fost criticată în ultimul timp, faptul că ar fi încercat să trișeze.

Aceasta susține că scopul ei a fost să o ajute pe Andreea Antonescu, a fost conștientă și și-a asumat toate penalizările din concurs. De asemenea, a ținut să le mai atragă atenția oamenilor care au criticat-o și au asociat anumite situații din concurs cu cele din viața ei personală.

„În unele comentarii se spunea că am trișat. Dacă a avea grijă de partenerul tău înseamnă să trișezi, da, atunci sunt de acord. Nu consider că am trișat. Faptul că se asociază ceea ce am făcut acolo cu viața mea personală. Astea sunt niște răutăți. Eu sunt o femeie care a reușit în viață, după 20 și ceva de ani de carieră, îmi cresc singură doi copii și nu am stat în relațiile mele cu bărbații care au trecut prin viața mea, pentru că nu am acceptat compromis. Nu am acceptat să trec peste un înșelat, nu am acceptat să trec peste un bărbat care are vicii, nu am acceptat distanța într-o relație și nici narcisismul. Dacă o relație de iubire nu merge, prefer să renunț și să nu fac compromis. Trebuie să te iubești pe tine, să te respecți pe tine și să consideri că meriți ceea ce-i mai bun„, a declarat Andreea Bălan în videoclipul postat pe YouTube.

Te cunosc de undeva 2023: Andreea Bălan a părăsit masa juriului. Decizia luată de artistă
Mulți au spus că Andreea Bălan nu ar ști să piardă și de aceea ar fi tot încercat să apeleze la alte metode prin care a fi putut câștiga. Însă, artista susține că ei nu i-a fost frică să iasă pe locul doi, ci doar își dorea, ca orice altă persoană, să dea tot ce are mai bun.

„Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare, așa că am multe de oferit. Să nu mai amestecăm ceea ce e pe sticlă cu viață personală. Eu știu să pierd, mi-am pierdut multe în viață, mi-am pierdut și viața la un moment dat, pentru câteva secunde. De atunci, toată perspectiva asupra vieții s-a schimbat și sunt mult mai recunoscătoare pentru tot ceea ce am„, a mai spus artista.