Andreea Bălan, ţepuită cu 90.000 DE EURO. Cum a pierdut BANII

Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro după ce a fost victima unei înşelătorii imobiliare.

17 dec. 2017, 15:15
Andreea Bălan, ţepuită cu 90.000 DE EURO. Cum a pierdut BANII

Proiectul Planorama din zona Baicului se anunta acum 10 ani unul de succes, iar mai multe vedete s-au grabit sa-si achizitioneze un apartament, chiar in stadiul de constructie. Andreea Balan a platit apartamentul ales cu banii jos, 90.000 de euro, in 2007, scrie WOWbiz.ro.

Andreea Bălan, despre traumele din copilărie. „Părinţii mă băteau….”

Din cauza crizei financiare, proiectul a fost abandonat, iar constructorul a intrat in faliment. Unul dintre blocuri a fost finalizat, iar proprietarii s-au mutat, dar cel in care Andreea Balan isi cumparase apartamentul a ramas „la rosu”. Si chiar daca vedeta a cerut in numeroase randuri bancii care a pus sechestru pe constructii sa le predea apartemantele in stadiile in care se afla, institutia nu a acceptat.

„Si eu, si alti cumparatori am cerut ca apartamentele sa ne fie date asa cum sunt ele acum, sa continuam noi constructia, ca macar in felul acesta sa nu pierdem chiar toti banii”, a dezvaluit Andrea Balan.

Vedeta are in prezent mai multe apartamente in Capitala, pe care le inchiriaza, ea locuind intr-o vila langa Bucuresti, in Baneasa.