Andreea Bănică a apărut în fața fanilor nemachiată la 43 de ani. Toți au rămas uluiți VIDEO

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Artista a postat un clip în care este nemachiată, iar fanii au rămas muți de umire.

21 dec. 2021, 00:06

Andreea Bănică, 43 de ani, nu se sfiește să arate fanilor cum arată nemachiată. Vedeta a dat replica tuturor celor care au acuzat-o că ar avea o mulțime de operații estetice. Artista a vorbit despre acest subiect acum ceva vreme, când s-a operat la nas pentru că avea deviație de sept și a susținut că a făcut-o din motie pur medicale.

Andreea Bănică a ajuns de urgenţă la spital. Prima reacţie a lui Lucian Mitrea, soţul vedetei FOTO

De asemenea ea a mai subliniat în trecut că nu și-a mărit buzele și nici nu are tratamente cu botox și că este recunoscătoare pentru că a ajuns la cei 43 de ani fără intervenții estetice.

Andreea Bănică a postat un filmuleț pe contul de Instagram în care este nemachiată, iar fanii au fost extrem de surprinși de cât de bine arată vedeta la 43 de ani, fără vreun artificiu estetic.

Așadar, fără a se ascunde în spatele machiajului, cântăreața s-a lăsat văzută chiar așa cum se trezește dimineața. Este o femeie extrem de atrăgătoare, astfel că nu putem să nu remarcăm faptul că se bucură de un ten neted, lipsit de imperfecțiuni, dar și de o formă a feței care-i pune în evidență ochii și buzele voluminoase, ceea ce o face să fie foarte mândră de gena ei.

Andreea Bănică, experienţă de coşmar în Egipt: „Ne-au separat, femeile de bărbaţi. A fost SF, nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Eram terminaţi”

Fanii au fost în extaz când au văzut-o, astfel că nu au putut trece peste postarea ei fără a lăsa o reacție sau un comentariu prin care să o comlimenteze pentru frumusețea ei, dar și pentru gestul său nonconformist care este tot mai rar în ziua de azi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)