Andreea Bănică, afectată grav de pandemie. Are următorul concert abia în vara anului 2022!

Andreea Bănică nu a mai avut concerte de ceva timp, iar următorul este programat abia în vara anului viitor. Artista recunoaște că i-a fost greu să stea atât de mult timp departe de scenă.

08 nov. 2021, 20:13
Andreea Bănică, afectată grav de pandemie. Are următorul concert abia în vara anului 2022!

Andreea Bănică, afectată grav de pandemie. Andreea Bănică nu a mai avut concerte de ceva timp, iar următorul este programat abia în vara anului viitor. Artista recunoaște că i-a fost greu să stea atât de mult timp departe de scenă.

Andreea Bănică, afectată grav de pandemie

Andreea Bănică recunoaște că nu este tocmai ușor în această perioadă, dar nu o duce rău din punct de vedere financiar, fiind implicată în mai multe campanii online, care îi aduc un venit frumușel. „Tocmai m-a anunțat Lucian (n.r. – Lucian Mitrea, soţul şi impresarul său) că am un concert la anul, în iunie. Le luăm pentru anul viitor. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Unii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică, experienţă de coşmar în Egipt: „Ne-au separat, femeile de bărbaţi. A fost SF, nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Eram terminaţi”

„Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine. Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucruri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât”, a mai spus Andreea Bănică.