ANDREEA BĂNICĂ, CE TRAGEDIE. Mama artistei a murit în timp ce ea se afla pe scenă

Andreea Bănică apare aproape întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Are o familie frumoasă, este iubită și iubește, la rândul ei. Are alături de ea un bărbat, Lucian Mitrea, pe care l-a cunoscut încă din liceu. Totuși, în spatele zâmbetului frumos pe care îl afișează se ascunde o dramă despre care foarte puțin cunosc amănunte. Este vorba despre părinții Andreei…

28 apr. 2019, 08:19
ANDREEA BĂNICĂ, CE TRAGEDIE. Mama artistei a murit în timp ce ea se afla pe scenă

Nu a fost un copil de bani gata, scrie viva.ro. Familia sa avea venituri modeste, însă a făcut totul pentru a avea grijă de educația Andreei și a surorii sale. Locuiau la Eforie Sud și, fără veste, nenorocirea a lovit năprasnic. Andreea Bănică și-a pierdut ambii la interval de doar doi ani. Își reamintește acea perioadă și găsește puterea de a vorbi despre ea. Mai întâi a murit tatăl său.

Citeşte şi Andreea Tonciu, DECIZIE RADICALĂ după ultima discuţie cu soţul ei. „De data asta chiar mă ţin de treabă!”

„Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a declarat Andreea Bănică pentru Kanal D.

„Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit”
Apoi, la doi ani distanță, nenorocirea a lovit din nou. „Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital”, a relatat în urmă cu câțiva ani vedeta, conform Viva!.

Cel care i-a fost tot timpul aproape și a ajutat-o să treacă peste toate greutățile a fost Lucian Mitrea, „sufletul-pereche”, cel pe care l-a cunoscut încă din vremea liceului.