Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe fostul soţ. Andrei Zaharescu nu a plătit pensia alimentară de 7 luni

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au despartit in urma cu un an si jumatate, insa nici acum nu au reusit sa ajungă la un acord amiabil. Zaharescu este acuzat ca nu si-a achitat obligatia in ceea ce priveste pensia alimentara si nu a platit nimic timp de sapte luni.

11 mart. 2015, 13:12
Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe fostul soţ. Andrei Zaharescu nu a plătit pensia alimentară de 7 luni

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu se lupta in instanta pentru pentru pensia alimentara a celor doi copii pe care-i au impreuna, scrie cancan.ro. Scandalul dintre cei doi a luat amploare in ultima vreme, iar pe zi ce trece noi detalii picante ies la iveala. Andreea Berecleanu a fost nevoita sa ceara in instanta executarea silita a fostului sau sot, caci acesta refuza sa-si indeplineasca obligatiile la care s-a angajat in momentul divortului.

Citeşte şi Andrei Zaharescu a devenit tătic. PRIMELE FOTOGRAFII CU BEBELUŞUL

Nu au reusit sa ajunga la o intelegere, asa ca fosta stirista s-a adresat instantei. „Dosarul de executare a fost initiat tocmai din cauza faptului ca domnul Zaharescu nu si-a indeplinit obligatiile stabilite prin hotararea de divort. In aceeasi ordine de idei, pensia ce trebuie achitata a fost stabilita de comun acord intre doamna Berecleanu si domnul Zaharescu, iar instanta de judecata a luat act de decizia celor doi in aceasta privinta. Cu toate acestea, timp de peste sapte luni nu si-a indeplinit aceasta obligatie si nu a contribuit cu nimic la cheltuielile de crestere si educare ale minorilor. Mai mult decat atat, de la despartirea in fapt a partilor si pana la pronuntarea hotararii de divort, domnul Zaharescu a avut aceeasi atitudine, fapt pentru care doamna Berecleanu a decis sa inceapa formalitatile de executare silita”, a declarat Calin Giurgiu, avocatul Andreei Berecleanu.

Citeşte şi Andreea Berecleanu, DEZVĂLUIRE de senzaţie. Când nu avea bani, făcea ASTA pentru a merge la schi

Andreea Berecleanu a fost dintotdeauna extrem de discreta cu viata sa intima si ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit ar fi fost un proces cu fostul sau sot. Stirista a facut tot posibilul pentru a ajunge la o intelegere amiabila cu Andrei Zaharescu, in ceea ce priveste bunurile si pensia alimentara, insa nu a avut sorti de izbanda. 

„Toate aceste demersuri sunt probate cu documente care atesta solicitarile si notificarile transmise de doamna Bereclenau atat Ministerului Afacerilor Externe, cat si domnului Zaharescu inainte de inceperea oricaror formalitati de executare silita, pentru rezolvarea pe cale amiabila a acestui diferend. Trebuie sa mentionam faptul ca executarea silita a fost incuviintata de catre instanta de judecata, care a constatat faptul ca domnul Zaharescu nu si-a indeplinit obligatiile de plata a pensiei, iar la solicitarea acestuia de suspendare a executarii silite, judecatorii au considerat aceasta cerere neintemeiata”, a mai spus avocatul.