Andreea Berecleanu NU mai poate AVEA COPII. Verdicul medicilor este DEFINITIV

Andreea Berecleanu a vrut să ţină ascuns acest lucru cât mai mult posibil, însă cum veştile rele sunt cele care circulă primele, totul s-a aflat. În afară de faptul că celebra ştiristă a Observatorului de la ora 19.00 suferă de hernie de disc, în stadiu avansat, Andreea Berecleanu a aflat că tot din cauza acestei probleme nu mai poate face copii, deşi este o femeie fertilă.

14 apr. 2015, 12:33
Andreea Berecleanu NU mai poate AVEA COPII. Verdicul medicilor este DEFINITIV

A suferit în tăcere ani la rând, însă, odată cu participarea sa la un eveniment caritabil, cei avea ca obiect principal pe oamenii cu dizabilităţi, Andreea Berecleanu a acceptat şi ea, să vorbească despre suferinţa care o chinie de multă vreme.

O cunoscută prezentatoare tv a facut MARELE ANUNŢ

Problema Andreei Berecleanu poate că nu ar fi fost atât de gravă, dacă s-ar fi putut opera, însă tot ce poate face e sa găsească tratamente care să îi amelioreze durerile. Mai mult decât atât, tot din cauza acestei probleme, Andreea Berecleanu nu mai poate face nici copii, deoarece greutatea corporală şi calciul necesar bebeluşului ar distruge-o definitiv.

Pentru Cancan.ro, o sursă apropiată Andreei Berecleanu a declarat că: „Trebuie să facă tratament cu elongaţii, numai aşa se pot diminua durerile. Tratamentul se face în fiecare zi şi este de lungă durată, drept urmare este nevoie de timp. Andreea a avut foarte multe proiecte, dar în perioada următoare va încerca să pună sănătatea pe primul plan.

Din pacate, tot din cauza acestei hernii de disc, ea nu va mai putea face copii. Are 40 de ani, încă este o femei fertilă, chiar şi-a făcut teste în acest sens şi au ieşit în parametri normali. Numai că nu ar putea să ducă o sarcină. Andreea şi iubitul ei, medicul Constantin Stan, s-au obişnuit cu ideea asta, nu e o piedică în calea fericirii lor. Acum aşteaptă nepoţii, întrucât fiica lui are deja 30 de ani şi, cel mai probabil, va deveni mămică în curând „.

Citeşte şi  O îndrăgită prezentatoare TV riscă să rămână PARALIZATĂ. Mărturii CUTREMURĂTOARE