Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de „Regina TikTok-ului”: „Mi-e milă de voi!”

Andreea Bostănică, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din mediul online, a stârnit o controversă majoră și a jignit fanii săi printr-o serie de declarații recente. Gestul său a stârnit reacții intense în comunitatea online.

15 mai 2024, 08:54
Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de „Regina TikTok-ului”: „Mi-e milă de voi!”
Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de "Regina TikTok-ului": "Mi-e milă de voi!"

Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Andreea Bostănică, supranumită „Regina Tiktok-ului”, a fost în centrul atenției după ce a făcut o serie de declarații care au jignit întreaga sa comunitate online. Aceasta și-a exprimat frustrarea față de comentariile negative pe care le primește adesea pe rețelele de socializare.

Într-o postare recentă, Andreea Bostănică a menționat că banii pe care îi face într-un interval scurt de timp sunt mult mai mari decât veniturile altor români într-un interval de câteva luni. Această afirmație a fost interpretată ca fiind o umilință la adresa celor care o urmăresc și o susțin pe influenceriță.

„Ce să zic dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant. Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu. Îmi dau seama ce viață tristă aveți, voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu în 20 de minute, cât nu faceți voi în trei luni de muncă”, a spus Andreea Bostanică pe TikTok.

Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, mulți considerând gestul său drept lipsit de empatie și respect față de comunitatea care o susține.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Albu, primul interviu după ce a fost diagnosticat cu cancer. Chinurile prin care a trecut după ce descoperit boala VIDEO

Pe lângă acest incident, Andreea Bostănică a mai provocat controverse în trecut prin declarații legate de examenul de Bacalaureat, arătând că nu acordă importanță acestui examen și evidențiind prioritățile sale în materie de investiții și stil de viață: „Pe mine faptul că nu aș fi dat bac-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să-mi permit orice vacanță, să-mi permit orice haine, să-mi permit să-mi cumpăr orice pantofi sau mașina visurilor mele, brățări, ceasuri… Nu mă încurca deloc. Vă spun cu mâna pe inimă, pe mine, faptul că nu am luat 9 și 10 la bac nu m-au încurcat să-mi procur recent trei apartamente în Chișinău și un penthouse”.