Andreea Cosma îi răspunde lui Bichineţ: Procurorul Negulescu m-a "paradit" în sensul că mi-a distrus liniştea, cariera, viaţa

Publicat: Miercuri, 21 Februarie 2018 16:23 // Actualizat: Miercuri, 21 Februarie 2018 16:23 // Sursa: romaniatv.net

Deputatul Andreea Cosma i-a răspuns deputatului PMP Corneliu Bichineţ, că procurorul Mircea Negulescu a "paradit-o" în sensul că i-a distrus liniştea, cariera, viaţa şi şansa de a avea încă un copil.

Foto: facebook.com

"Îl respect pe Bichineţ. Răspunsul este că Negulescu m-a «paradit» în sensul că mi-a distrus liniştea, cariera, viaţa şi şansa de a avea încă un copil. Eu eram însărcinată la momentul la care el efectua o urmărire penală în mod abuziv asupra mea. M-am folosit de mintea mea ca să fac faţă omului care mi-a distrus viaţa. O femeie deşteaptă poate să se folosească doar de mintea ei pentru a ţine cald un bărbat", a transmis Andreea Cosma, conform Mediafax.

Afirmaţiile deputatului Andreea Cosma vin după ce deputatul PMP, Corneliu Bichineţ, i-a cerut miercuri, de la tribuna Parlamentului, să spună ce fel de relaţie a avut cu procurorul Mircea Negulescu, exprimarea sa iscând o serie de critici în sala de plen.

Citeşte şi: Corneliu Bichineţ, de la tribuna Parlamentului, către Andreea Cosma: Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?


„Este colega noastră aici de la PSD, care a devenit vedetă naţională, Cosma? Eset cumva aici? Vreau să ştiu până la urmă – am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?”, a declarat Corneliu Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului.

Mai mulţi aleşi au luat apoi cuvântul şi au criticat declaraţiile parlamentarului PMP. Printre cei care s-au arătat nemulţumiţi de cuvintele sale fiind inclusiv aleşi ai opoziţiei.

"Ieri acelaşi domn Bichinet a venit la tribuna si a făcut aluzii care sunt nedemne pentru un deputat al României, nedemne al adresa unor femei, inclusiv din PSD. Astăzi face acelaşi lucru şi dumneavoastră, bărbaţi, colegi din PSD râdeţi la aceste glume. Este o ruşine", a afirmat Claudiu Năsui, parlamentar USR.

"Dacă educaţia nu există trebuie să existe coerciţie", a declarat, de la tribună, şi Ovidiu Ganţ, reprezentantul minorităţii germane.

„Eu sunt capabil să-mi prezint scuze ori de câte ori greşesc. Domnule, să nu aveţi cu toţii televizor, să nu fi aflat că Portocală Negulescu folosea, şi eu am citat, că singura lui bucurie în lumea aceasta este paraditul la cetăţeni? Dar dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor. Atât am avut să vă spun”, a revenit Bichineţ.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor. El a fost citat, marţi, pentru a îşi susţine plângerea însă nu s-a prezentat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
andreea cosma Corneliu Bichineţ Parlament procurorul negulescu Vlad Cosma
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H