Stewardesa din România care i-a înnebunit pe arabi FOTO

O stewardesă româncă i-a cucerit definitiv pe arabi. Andreea Cristina Căzăceanu a plecat din România în urmă cu cinci ani şi acum lucrează la compania aeriană Emirates. Tânăra de 29 de ani este şi pasionată de sport, iar acum se pregăteşte intens la sală să devină campioană.

01 nov. 2016, 21:21

Pasiunea Andreei pentru fitness este una veche, iar tânăra participă de mulţi ani la competiţii de acest gen. Ţinta ei este acum să câştige titlul de Miss Olympia, după ce anul acesta a obţinut medalia de aur în Dubai la un alt concurs important. Tânăra este fericită când este apreciată şi chiar invidiată uneori de arabi.

Originară din Târgovişte, Andreea a fost pasionată încă de mică de avioane şi pilotaj şi mereu şi-a dorit să devină pilot. Ea spune că a urmat Facultatea de Inginerie Aerospaţială timp de un an, dar a fost nevoită să renunţe.

În 2011 a plecat în Dubai, unde a devenit stewardesă la compania Emirates. În Dubai, ea trăieşte alături de iubitul ei, Nino Barbu, fost sportiv – căpitanul echipei naţionale de rugby în 7, declarat în 2012 cel mai bun jucător din ţară. El este acum antrenor personal şi îi pregăteşte pe poliţiştii din Dubai.