Andreea Esca, dezvăluiri despre prima partidă de amor. „Primul iubit nu se uită niciodată”

Andreea Esca a dezvăluit recent detalii din adolescența ei, în cartea sa ”Ce-am făcut când am tăcut”. Prezentatoarea știrilor Pro TV își amintește cu drag de prima iubire și chiar și de prima experiență sexuală.

08 nov. 2019, 12:34
Andreea Esca, dezvăluiri despre prima partidă de amor. „Primul iubit nu se uită niciodată”

Andreea Esca a povestit deschis despre prima sa dragoste și despre băiatul care ajuns pentru prima oară în așternuturile ei, scrie stiritv.ro. Ea își amintește că era extrem de strictă când venea vorba despre alegerea iubiților. „Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârşit alături de cel care a fost primul bărbat din viaţa lor şi care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul.

Citeşte şi Andreea Berecleanu, schimbare radicală de look. Cât de bine îi stă BLONDĂ îndrăgitei ştiriste FOTO

Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…) Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu Merită? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el”, povestește Andreea Esca în cartea sa.

Primul bărbat din viața prezentatoarei ajuns să fie cel care o iubea în secret de mulți ani și care era prietenul ei de mult.

„… cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia”, își mai amintește prezentatoarea.