Andreea Esca a dezvăluit SECRETUL FRUMUSEŢII sale. Admiratorii ei au rămas muţi de uimire FOTO

Celebra prezentatoare Andreea Esca a lăsat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj extrem de emoţionant, prin care i-a urat "La mulţi ani" bunicii sale. Din fotografia postată de aceasta pe reţeaua de socializare se vede foarte clar de la cine a moştenit Andreea Esca trăsăturile frumoase şi zâmbetul inconfundabil.

09 iul. 2013, 17:30
Andreea Esca a dezvăluit SECRETUL FRUMUSEŢII sale. Admiratorii ei au rămas muţi de uimire FOTO

Astăzi este ziua bunicii mele iubite! Ar fi implinit 101 ani… Deşi nu mai este printre noi de 17 ani, eu ştiu că este îngerul meu păzitor, în fiecare zi. Multumesc, Mamaie!”, a scris Andreea Esca pe pagina sa de Facebook.

Mesajul Andreei a fost însoţit de o fotografie cu bunica sa. Admiratorii vedetei nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre ea şi bunica sa. Nu doar trăsăturile fizice sunt aproape identice, dar se pare că Andreea Esca a moştenit şi simţul pentru modă, tot de la bunica sa, o doamnă extrem de cochetă.

 

Semeni foarte mult cu mamaia ta, ai zambetul ei. Semeni leit cu ea. Asemanarea este uimitoare. Ce asemanare perfecta. O femeie cu atitudine, cu prestanta. Ai mostenit gene bune„, au scris fanii Andreei Esca.