Andreea Esca, doar în sutien la iarbă verde FOTO

Andrea Esca (42 de ani) şi-a agăţat sacoul în cui şi-a luat liber de la pupitrul ştirilor. A profitat de vremea însorită şi a ieşit la iarbă verde, ba chiar a făcut plajă. Prezentatoarea a oferit o imagine de zile mari admiratorilor pozându-se doar în sutien.

25 mai 2015, 08:12

Poţi să numeri pe degete apariţiile Andreei Esca în ţinute sumare, însă sâmbătă a fost una dintre acele zile când prezentatoarea s-a bucurat cu adevărat de gradele din termometre şi a renunţat la taioarele elegante cu care ne-a obişnuit pe micul ecran, scrie click.ro.

Citeşte şi FOTOGRAFIE de COLECŢIE. Andreea Esca a postat o poză cu mama şi bunica sa

Ştirista a profitat de vremea cu adevărat de vară şi a ieşit la iarbă verde, ba chiar s-a încumetat să se lase mângâiată de razele soarelui şi a purtat doar un costum de baie. E drept cu nu s-a dezvăluit în totalitate, ci s-a ascuns printre „liane”, însă prietenii au remarcat că poartă o ţinută cât se poate de lejeră.

Citeşte şi BOMBĂ. Andreea Esca, apariţie în revista Playboy? FOTO

„Vară, bine ai venit! Un weekend frumos tuturor!”, le-a urat ştirista Pro Tv celor care o urmăresc pe reţeaua de socializare. Imaginea cu Esca în sutien a strâns rapid peste 1.000 de like-uri, iar comentariile au curs în valuri, semn că pritenii virtuali ai Andreei Esca au fost mulţumiţi când au descoperit şi o altă faţă a prezentatoarei.