Andreea Esca este mândră de fiul său. Ce face şi cum arată Aris Melkior la 18 ani FOTO
06 sept. 2021, 14:18
Andreea Esca este mândră de fiul său. Ce face şi cum arată Aris Melkior la 18 ani FOTO

Andreea Esca mândră de fiul său. Vedeta TV a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare alături de fiul său, Aris Melkior, o prezenţă mult mai discretă decât Alexia, celebra sa soră.

Andreea Esca este mândră de fiul său

Aris a întrecut-o de mult în înălţime pe mama sa, iar anul acesta a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din Bucureşti. Vedeta nu a lipsit de la ceremonie şi a furat privirile la festivitatea lui Aris Melkior. Andreea Esca îl numea atunci regele său leu, la rândul său mama leu mândră de rezultatele excepţionale ale tânărului. Recent cei doi au ieşit la masă, prezentatoarea descriind fotografia cu textul „întâlnire cu fiul meu”.

Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a fost bătută și izgonită de acasă. Acum, s-a hotărât să spună tot adevărul

Andreea Esca i-a scris lui Aris Melkior un mesaj emoţionant în urmă cu o lună, pe 24 iulie, când el a împlinit 18 ani şi a postat două fotografii, cu el mic şi cu el adult. „Am crezut că o să-mi fie mai uşor să accept că Aris împlineşte 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta:) cu @alexiaeram dar sunt foarte emoţionată! Nu ştiu de ce, el mi se pare încă… „cel mic”. Te iubesc şi am mare încredere că o să fii un bărbat mişto, atât de mişto încât să nu-ţi zică iubitele nimic de mamă”, a scris Andreea Esca.


loading...