Andreea Esca nu şi-a dezvăluit salariul, dar şi-a dezvelit picioarele pe Facebook

Este una dintre cele mai discrete aparitii de la noi, insa, atunci cand se afla intre prieteni, Andreea Esca se transforma total. Cand este in compania apropiatilor, vedeta se distreaza de mama focului. Uite cum danseaza si ce tinuta sexy are.

25 mai 2014, 09:17

Desi a trecut demult de 20 de ani, Andreea Esca le poate da oricand clasa multor domnisoare mai tinere, scrie cancan.ro. La cei 41 de ani ai sai, vedeta arata mai bine ca oricand si pare ca se afla in apogeul feminitatii sale.

Citeşte şi Andreea Esca, PRIMELE DECLARAŢII despre concedierile cu scandal de la Pro TV

Desi atunci cand prezinta stirile sau apare la vreun eveniment monden este o prezenta extrem de discreta, intre prieteni, aceasta se transforma total. Cand se afla in compania persoanelor foarte apropiate, Andreea Esca este toata numai un zambet si parca radiaza.

Citeşte şi ANDREEA ESCA şi ANDI MOISESCU au avut o idilă

Prezentatoarea TV le-a facut un mare cadou fanilor ei si a postat pe internet o fotografie in care apare asa cum rar ne-a fost dat sa o vedem. Imbracata intr-o rochie aurie extrem de sexy, Esca danseaza de mama focului cu doua prietene, lasandu-si la vedere picioarele aproape perfecte.