Andreea Esca, MĂRTURII EMOŢIONANTE despre copilărie, familie, carieră şi anii de după Revoluţie

Andreea Esca a vorbit într-un interviu despre omul care se ascunde in spatele camerelor de filmat, despre Romania ei, despre familie, dar si despre micile placeri ale vietii cu o sinceritate debordanta, potentata de aceea sclipire din ochi pe care doar oamenii cu adevarat cinstiti o au.

14 nov. 2014, 11:36

Andreea Esca nu se ascunde in spatele nici unei masti si, in ciuda celebritatii de care se bucura in randul romanilor, nu uita de unde a plecat si care sunt lucrurile ce conteaza cu adevarat.

„Ce traiesti in copilarie este determinant pentru toata viata, insa nu realizezi atunci. Sunt constienta ca faptul ca am facut sport m-a ajutat sa fiu hotarata, sa nu renunt usor, sa fiu atenta la ceea ce se intampla in jur. Am avut o copilarie simpla, cu vacante extraordinare, in care aveam contact cu oamenii de tot felul, cu experiente inedite pe care daca stii sa le traiesti, te schimba pentru toata viata. Imi aduc aminte exact de revelioanele de la bunici, cele mai frumoase pe care le-am trait, cand se strangea toata familia si dormeam pe jos. Pentru mine si verii mei era cea mai amuzanta parte, sa ne intindem cu paturile si pernele pe dusumea. Nu intotdeauna lucrurile extravagante si exotice sunt cele care ti se imprima in suflet, chiar daca orice experienta traita are gradul ei de spectaculozitate”, a mărturist Andreea Esca într-un interviu pentru perfecte.ro.

Întrebată dacă vreodata a avut de suferit din cauza ca este femeie, Andreea Esca a mărturist că niciodată nui s-au făcut avansuri.

„Mie nu mi-a facut nimeni avansuri, un prieten imi spunea ca lumea se speria de mine. Nici in tinerete nu am patit asa ceva, nu am beneficiat de vreo avansare profesionala din aceste considerente. E ok sa fii femeie daca stii cum sa-ti folosesti feminitatea si sa impui bariera necesara”, a declarat Esca.

În plus, ştirista spune că după Revoluţie a ales să rămână în Romania deoarece i s-a parut ca mai mare dovada de lasitate decat sa plece atunci nu exista.

„Am terminat liceul dupa acest eveniment si am considerat o sansa imensa de la Dumnezeu sa o putem lua de la inceput. Dupa ce ne dorisem atat de mult sa fim liberi, mi se parea aiurea sa plecam in alta parte si sa dam bir cu fugitii. Apoi am intrat foarte repede in mass-media si mi-am construit o viata. Era nedrept sa plec, mi se parea ca-mi insel telespectatorii daca faceam asta, mai ales ca ei imi ofereau atat de multa dragoste. Cand am fost in America, exista posibilitatea sa raman acolo, dar asta ar fi insemnat sa nu-mi mai vad parintii si prietenii pentru o lunga perioada de timp. Puteau sa-mi dea 3 miliarde de dolari pe ora, nu ma interesa”, a mai spus vedeta.

Citeşte şi: Andreea Esca, aşa cum rar o vezi. Uite ce DECOLTEU OBRAZNIC a avut la petrecerea de Halloween